Pátek 20. září 2024
Svátek slaví Oleg, zítra Matouš
Polojasno, déšť 21°C

Stylové smartphony se špičkovými foťáky za dostupnou cenu

20. září 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Smartphony střední třídy již dávno překonaly pouhou funkčnost a nabízejí moderní design i vysoký výkon. Značka vivo přichází s novou generací modelů řady V40, která spojuje atraktivní vzhled s pokročilými technologiemi, aniž by bylo třeba sáhnout hluboko do kapsy.

Smartphony střední třídy od vivo, zahrnující modely V40, V40 Lite, V40 SE a V40 SE 5G, zaujmou nejen svým vzhledem, ale i technologickými inovacemi. Řada V nabízí skvělé funkce s důrazem na výkon a efektivitu. Kromě atraktivního designu se mohou pochlubit pokročilými fotografickými technologiemi, které jsou běžné spíše u dražších modelů. Vivo se tak snaží přinést kvalitní mobilní fotografii širšímu publiku. Modely jsou navíc vybaveny rychlým nabíjením a bateriemi s vysokou kapacitou, díky kterým zvládnou celodenní provoz bez nutnosti častého nabíjení.

Působivý displej a moderní design

Modely V40 SE a V40 SE 5G zaujmou 6,67palcovým AMOLED displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz, což zajišťuje hladký a plynulý obraz, ideální pro multimediální zábavu nebo hraní her. Jas dosahující až 1800 nitů garantuje dobrou viditelnost i na přímém slunci, zatímco režim Eye Care chrání oči snížením množství vyzařovaného modrého světla.

Design těchto modelů se zaměřuje na eleganci i praktičnost. V40 SE je dostupný v černé barvě s lesklým kovovým rámečkem nebo ve fialové variantě s povrchem z veganské kůže, která nejenže vypadá skvěle, ale také poskytuje ochranu proti otiskům prstů a poškrábání. Baterie o kapacitě 5000 mAh a rychlé nabíjení FlashCharge s výkonem 44 W umožňují uživatelům nabít telefon na 50 % za pouhých 25 minut, což výrazně zkracuje dobu, kdy je telefon mimo provoz.

Autor: vivo

Profesionální fotografie dostupná všem

Model V40 se pyšní špičkovými fotografickými schopnostmi díky spolupráci s firmou ZEISS. Hlavní zadní fotoaparát s rozlišením 50 Mpx poskytuje ostré a detailní snímky, ať už jde o portréty nebo krajiny. Ultraširokoúhlý objektiv s rozlišením 50 Mpx je ideální pro skupinové fotografie a široké záběry. Inovativní kruhový blesk Aura Light Ring navíc přináší přirozené osvětlení, což zajišťuje profesionální kvalitu fotografií i v horších světelných podmínkách.

Model V40 se také může pochlubit vysokou odolností. Díky ochrannému sklu Schott a certifikaci IP68 je chráněn před prachem a vodou, což ocení uživatelé v náročných podmínkách, ať už při cestování nebo outdoorových aktivitách. Výkonná baterie s kapacitou 5500 mAh a 80W rychlým nabíjením poskytuje dostatečnou výdrž i při intenzivním používání.

Všestrannost pro každodenní použití

Pro ty, kdo hledají praktický a výkonný telefon, je tu model V40 Lite, který spojuje pokročilé fotografické funkce, jako je 50Mpx senzor Sony IMX882, s možností využití dvou fyzických SIM karet a jedné e-SIM. Tento model je skvělou volbou pro cestovatele, kteří potřebují flexibilitu při používání více profilů. Procesor Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 zajišťuje rychlý a plynulý chod, zatímco baterie s kapacitou 5500 mAh zaručuje dlouhou výdrž.

Modely řady V40 přinášejí uživatelům kombinaci špičkových funkcí, stylového designu a dostupné ceny, což je činí ideální volbou pro každého, kdo hledá vysoký výkon, kvalitní fotografie a odolnost v každodenním používání.