Neděle 8. září 2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela
Polojasno 29°C

První 5 komorové kapsle si poradí s mastnotou a připálenými zbytky jídla

17. července 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Po nedělním oběde zůstala spousta špinavého nádobí, které se už nevejde do myčky? Kastrol raději umyjete ručně, než riskovat, že ho z myčky vytáhnete špinavý? Zaschlé zbytky jídla a mastnota na nádobí už nebudou problém. O vše se postará správný mycí prostředek. Somat Excellence 5v1 - první kapsle s pěti komorami na trhu, které účinně odstraní až 72 hodin zaschlé odolné nečistoty.

Dokonalá kombinace prášku a gelů

S kapslemi Somat Excellence 5v1 na automatické mytí nádobí se můžete spolehnout, že všechno vaše nádobí bude perfektně umyté a beze skvrn. Nové složení, které v pěti komorách kombinuje prášek a gely, snižuje nutnost dočišťování špatně umytého nádobí.

Kapsle Somat Excellence 5v1 taky využívají silné enzymatické složení, které rozpouští odolné připálené zbytky jídla a usazenou mastnotu. Zajistí hloubkové čištění a zanechají nádobí dokonale čisté. Takže si můžete užívat 72 hodin bez starosti o nádobí.

Péče o myčku a nádobí

Somat Excellence 5v1 nejenže klade důraz na vynikající čisticí výkon, ale také pečuje o dlouhou životnost vaší myčky a vašeho nádobí. Chrání choulostivé nádobí, pomáhá předcházet jeho poškození a korozi v průběhu času.

Také doporučujeme používat Somat Power Experts aditiva. Vyzkoušejte Somat Anti-Limescale čisticích tablety na pravidelnou měsíční údržbu myčky. Odstraňují mastnotu, matnost, zápach a nahromaděné nečistoty v myčce. Jsou navrženy tak, že je můžete používat během standardních mycích cyklů spolu s nádobím.

Pro kompletní péči o myčku nádobí používejte také Somat Intenzivní čistič myčky nádobí jednou za tři měsíce. Zajistí nejen odstranění silného vodního kamene z těžko přístupných míst, mycích ramen nebo hadic, ale i hygienickou čistotu uvnitř myčky.

Jak snížit spotřebu vody? tipy pro úsporu vody od somatu

· používáním myčky můžete snížit spotřebu vody až o 50 % a ušetřit až 20 % energie, ve srovnání s běžným ručním mytím

· přestante oplachovat nádobí před tím, než ho dáte do myčky. Zbytky jídla jednoduše seškrábněte do koše. Neplýtvejte vodou na úkon, který se bude v myčce opakovat.

· kapsle do myčky Somat Excellence 5v1 jsou speciálně navrženy pro krátké mycí programy a také pro ekologické cykly s nízkou teplotou. Přepněte program a ušetřete vodu a až 20 % energie

Somat rovněž usiluje o čistší svět: kapsle mají biologicky rozložitelný a ve vodě rozpustný obal. Somat výroba navíc funguje na 100% obnovitelnou elektrickou energii a přispívá k nulovému množství odpadu na skládkách.

Autor: HENKEL ČR, spol. s r.o.

Na webu bleskprozeny.cz jsme tyto kapsle otestovaly a výsledek byl vynikající. Zde jsou některé z vašich referencí:

Martina: „Po použití produktu mám naprosto perfektně umyté nádobí a krásný lesk, žádné kapsle mi nevyhovovaly více, jsem naprosto spokojená.“

Simona: „S tablety do myčky jsem velmi spokojená, používám často krátký program a dobře se rozpouští. Nádobí je čisté a bez zanechání mastných map. Doporučuji všem, tablety budu kupovat.“