Neděle 8. září 2024
Svátek slaví Mariana, zítra Daniela
Polojasno 29°C

Letní tipy redakce: Nečekané spojení, síla aromaterapie i tipy pro školáky

  • Super tipy přímo z redakce!
    14. srpna 2024 | 06:00

    Nestíháte se orientovat v novinkách, které se na vás valí z reklam a sociálních sítí? Nevadí, od toho jsme tady my. Vybereme pro vás každý týden top novinky, které by vám neměly uniknout a za které dáváme ruku do ohně.

  • Originální šperk s monogramem

    Náramky s monogramem
    Autor: archiv značek

    Obohaťte svou sbírku šperků něčím vskutku originálním. Náramek se zlatým monogramem na hedvábné šňůrce vás bude nejen zdobit, ale zároveň se stane vaším osobitým doplňkem. To, jaký si zvolíte monogram, je totiž čistě jen na vás – ať už se jedná o písmenko připomínající vašeho manžela, babičku, maminku nebo vašeho potomka. Vybrat si můžete i barvu hedvábí, dokonce i typ zlata. Fantazii se v tomto případě meze nekladou. Velikost náramku je navíc variabilní, vhodná pro muže i pro děti, šperk jako takový se hodí doslova na každou příležitost. Vyberte si barvu i monogram a noste kousek, který vyjadřuje vaši jedinečnost a styl! Ručně vyrobený monogram s pevnou šňůrkou s posuvnými uzlíky, Monogram Baby koupíte za 2 890 Kč.

     

  • Školní batohy s příběhem

    Batohy Baagl
    Autor: archiv značek
    Díky dlouhodobé spolupráci s fyzioterapeutkou je dnes BAAGL předním českým výrobcem certifikovaných ergonomických aktovek a batohů. Díky internímu týmu profesionálních návrhářů tu vznikají produkty, které spojují maximální pohodlí a praktičnost s atraktivním designem reflektujícím aktuální trendy, nebo dokonce trendy udávajícím. Poradním hlasem jsou zde totiž ti nejpovolanější: samotné děti, s nimiž designéři své návrhy konzultují.

    Batohy Skate: Ideální pro žáky od 3. třídy. Dostupný v moderních designech, které osloví každého školáka. www.baagl.cz , doporučená cena: 1999 Kč.

     

  • Síla aromaterapie v tyčince

    AOMU inhalační tyčinky jsou vyrobeny ze 100% přírodních esenciálních olejů. Stejně jako jakékoliv jiné látky, které vnímáme čichem, i esenciální oleje vypouštějí do vzduchu molekuly vůně. Na rozdíl od jiných smyslových vjemů část těchto molekul putuje z čichových receptorů přímo do části mozku zvané amygdala, která je spojená s emocemi. A protože se zároveň aktivují i další části limbického systému, mozek reaguje uvolňováním určitých hormonů. Proto mohou tyčinky dodat energii, zlepšit náladu nebo pomoct k lepšímu spánku.

    Vybírat můžete z variant Energy - na podporu energie, Happy - proti stresu a Sleep - pro lepší spánek. Novinkou je inhalační tyčinka Intimity - pro přirozenou stimulaci libida.

  • Dokonalé sety na léto

    Coca-Cola a OREO spojily své síly
    Autor: archiv značek
    Značky Coca-Cola a OREO spojily své síly a představují exkluzivní nápoj v limitované edici Coca-Cola® OREO™ Zero Cukru.Nápoj Coca-Cola a sušenky OREO se tak na určitou dobu stávají nerozlučnými „besties“ a potvrzují, že ta nejlepší přátelství vznikají často neočekávaně, spojením dvou rozdílných jedinců, kteří díky kombinaci svých jedinečných vlastností utvoří dokonalé duo.

    „Nechali jsme se inspirovat pevnými přátelstvími mezi lidmi po celém světě a chtěli jsme pro náš ikonický nápoj Coca-Cola také najít nejlepšího kamaráda. Díky spojení se značkou OREO se nám to podařilo a Coca-Cola má svou ‚bestie‘. Coca-Cola a OREO tak nyní tvoří dočasně nerozlučnou dvojku,“ vysvětluje záměr obou značek Mária Drotárová, senior marketing manažerka Coca-Cola pro ČR a SK, s tím, že limitovaná edice Coca-Cola® OREO™ Zero Sugar bude k dispozici pouze po omezenou dobu a oslaví kouzlo spojení mezi nejlepšími kamarády.

     

  • Sportovní brýle, vítejte v ulicích!

    Micelární voda Nivea
    Autor: archiv značek
    Efektivní čištění, nebo dokonalá péče? S Micelární vodou Skin Glow můžete mít obojí! Dvoufázové složení účinně odstraní i voděodolný make-up a dokonale pleť vyčistí. Zároveň obsahuje 5 % séra s vitamíny C a E a prokazatelně rozjasňuje pleť již během čištění. Dodejte své pleti energii již při čištění!

    Pravidelné čištění pleti je základem zdravě vypadající pleti. Nová NIVEA micelární voda SKIN GLOW účinně čistí a zároveň o pleť pečuje. Je základní výbavou pro ranní i večerní použití. Používejte ji denně pro hloubkové čištění a sjednocený, zářivý vzhled pleti.

     

Autor: Martina Miláčková
Diskuse ke článku
.