Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Spolehlivý parťák pro aktivní rodiny? Podívejte se, jak uspěl Ssang Yong Rexton v redakčním testu

Video se připravuje ...
Testovali jsme: Osvědčil se nový Rexton jako ideální parťák pro aktivní rodiny?
VIDEO: Videoredakce ženských webů/Simona Formánková
17. února 2023 | 06:00

Bezpečený, s obrovským zavazadlovým prostorem a jednoznačně nepřehlédnutelný - takový je nový Rexton korejské automobilky Ssang Yong, který měla možnost otestovat naše redaktorka Simona Formánková. Pojďte se podívat, jestli se Rexton osvědčil jako ideální parťák pro aktivní rodiny.

Pro nás a naše cestování je jednoznačně důležitý prostor. A toho má Rexton na rozdávání! Základní objem zavazadlového prostoru totiž činí neuvěřitelných 1051 litrů, což je dostatek místa nejen pro všechny zbytné věci a maličkosti, které každý z nás při cestování potřebuje. Naštěstí (pro děti) se sem vejdou i ty jednoznačně nezbytné.

Prostor nade vše

Pohodlí a dostatek prostoru ocenily na zadních sedačkách také naše děti. Pokud jsou navíc obsazená pouze místa u oken, lze opěrku sedačku uprostřed jednoduše sklopit a díky tomu se cestujícím nabídne nejen pohodlná loketní opěrka, ale také praktický držák pro dvě lahve. V druhé řadě sedadel, také rozhodně oceníte zabudované sluneční clony. Ty se navíc dají jednoduše ovládat, takže manipulaci s nimi hravě zvládnou i děti.

Interiér vozu

Z čistě ženského pohledu musím vyzdvihnout interiér vozu, který mě osobně uchvátil od první chvíle. Hnědé kožené sedačky skvěle korespondují s prošívanou palubní deskou a dekorem dveří. V kombinaci se stříbrnými prvky a mohutným středovým tunelem působí celý interiér opravdu luxusně.

Skvělá jízda

Ostatně luxusní s ním byla také samotná jízda. A to nejen ve městě, ale také na sněhu. Protože se jedná o bezmála pět metrů dlouhé auto, mohlo by se zdát, že zaparkovat s ním není žádná legrace. Součástí standardní výbavy je ale parkovací kamera a signalizace vzdálenosti, takže i tato moje neoblíbená disciplína nebyla s Rextonem žádný problém.

Podtrženo sečteno, my jsme si ho zamilovali. Takže pokud i vy přemýšlíte nad spolehlivým a zároveň jedinečným stylovým vozem pro každodenní rodinný život, pak by Rexton mohl být ideální volbou. Využijte skvělé nabídky a pořiďte si nový Rexton za jedinečnou cenu.

Autor: Simona Formánková