Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Krásná můžete být i při sportu. Docílíte toho těmito kousky

15. prosince 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Mýty o tom, že funkční a praktické oblečení musí být nudné, boří trutnovská Baterca. Chcete se cítit dobře při jakékoli aktivitě? Baterca oblékne originálně nejen vás, ale také vašeho partnera i děti. Je úplně jedno, co právě děláte, ale rozhodně není jedno, jak se u toho cítíte.

Jógu, běh i turistiku si parádně užijete např. v legínách a tílku s originálním vzorem. Pohodlí i styl vám poskytnou Cocošky, tedy originální teplákové kulotky inspirované odkazem kalhotové módy podle Coco Chanel. Zážitek z lezení zase umocníte naspeedovanými lezeckými kalhotami Climb. A při procházce po městě oceníte ležérní a zároveň rafinované šaty MustHave s kanýrem. Ani v zimní sezóně pak není potřeba rezignovat na módu, stačí sáhnout po sportovní zateplené sukni, která je perfektní vychytávkou pro zimní outdoorové aktivity.

Za vším hledej ženu

Příběh Batercy začal před deseti lety, když dvě kamarádky Tereza a Jana, vášnivé lezkyně, marně hledaly vyhovující lezecké kalhoty. Pomoc přišla od maminky Jitky, která jim doma ušila první lezecké kalhoty na míru. Holky byly nadšené a jejich okolí se začalo ptát, odkud mají tak úžasné kalhoty.  A tak vzniklo první šití sportovního oblečení na míru pod značkou ,,Mrkev“. Mrkev se po třech letech přerodila do zcela rodinné značky Baterca, nebo-li BArtoníčková TERka – originální značka lifestylového oblečení, šitého v krkonošském Trutnově.

Autor: Vojtěch Bartoníček

Originální kousky na míru

Tereza se začala starat o nákup látek, prodej, marketing a provoz, maminka Jitka o střihy a výrobu. Postupně se k nim do dílny přidala další švadlenka, aby byly schopné uspokojit vzrůstající poptávku po jejich modelech, které se z původní výbavy pro lezce rozšířily na všechny možné sportovní i volnočasové akce. V průběhu sedmi let vyrostla sebevědomá Baterca, která umí obléknout celou rodinu na jakoukoli volnočasovou aktivitu. Sortiment oblečení se také postupně rozšířil i o dětskou kolekci. Každý výrobek je přitom originál, který si klient může vymyslet přesně podle svých představ. Baterca totiž šije unikátní oblečení na míru. Více informací se dozvíte na www.baterca.com.

Autor: Vojtěch Bartoníček