Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

7 tipů na vánoční dárky pro celou rodinu: Tady si vybere každý!

  • 5. prosince 2022 | 06:00

    Lámete si hlavu nad tím, čím uděláte radost svým nejbližším pod stromečkem? Nebo jen sbíráte nápady pro poslední vánoční dárečky? Nebojte. Připravili jsme pro vás několik inspirativních tipů, které stoprocentně potěší celou rodinu. 

  • Slzy v očích

    Dárková sada tekutých chilli mashů je ideálním vánočním dárkem, kterým zaručeně vykouzlíte slzy v očích. Balíček obsahuje 9 druhů chilli mashů 40 ml od mírného Aji Amarillo, přes exotický Scotch Bonnet až po nejpálivější na světě Carolinu Reaper.

    Dárková sada chilli
    Autor: Archiv firem

  • Relax v Brně

    Víte, jaký dárek “naježit” nejbližším, kteří mají všechno? Odpočinek! Ten si užijí v hotelu Cosmopolitan kousek od brněnského centra v blízkosti Lužáneckého parku a Vily Tugendhat, jehož součástí je posilovna, squash, bowling a wellness.

    Relax
    Autor: Archiv firem

  • Někdo to ráda ostré

    Pokud máte v rodině gurmány, nechte se inspirovat peprnými tipy. Obdarujte je luxusní dárkovou sadou pepřů a dalšího koření dováženého z Kambodži. Kromě prvotřídního Kampotského černého pepře najdete v dárkových krabičkách také kari, citronovou trávu nebo třeba Fleur de Sel, 100% přírodní kambodžskou sůl.

    Dárková sada pepřů
    Autor: Archiv firem

  • Darujte to nejcennější

    Za uplynulé dva roky víme, že je důležité podporovat imunitu. K tomu může pomoci i lahodná pochoutka z medu a bylin. Medovými sirupy můžete obdarovat celou rodinu a jsou vhodné i pro děti. Základem je kvalitní med obohacený o výtažky z bylin (echinacea, tymián, propolis) a zvýšenou dávku vitamínu C.

    Medové sirupy
    Autor: Archiv firem

  • Pro citlivky

    Problematiku citlivé pokožky řeší stále více lidí, proto s takovým dárkem nešlápnete vedle. Řada NovAge Skinrelief redukuje citlivost pleti a zároveň bojuje proti jejímu stárnutí. Díky vyváženému pH a speciálním technologiím, v nichž se snoubí přírodní složky s vědeckými poznatky, bude pleť viditelně pevnější, pružnější, zklidněná a daleko lépe odolá vlivům prostředí. Navíc nemusíte dělat kompromisy mezi péčí o citlivou pleť a anti-aging procedurami.

    NovAge Skinrelief
    Autor: Archiv firem

  • Mezi stromy číhá zlo…

    Knížka k Vánocům? Nejlepší dárek. Tím víc, když je to knížka od české autorky. Spisovatelka a novinářka Kateřina Surmanová letos debutovala s mysteriózním thrillerem Šepot z lesa, který se stal bestsellerem. Darujte svým nejbližším napětí a nechte je se vydat bát do tajemných lesů Orlických hor.

    Šepot z lesa
    Autor: Archiv firem

  • Hvězdná péče

    Darujte ošetření pleti, které si dopřávají hollywoodské celebrity. V kosmetickém salónu Face Place se specializují na jedinečný, vědecky podložený přístup k ozdravení a omlazení pleti už více než 50 let. Před nedávnem otevřeli také první pobočku v Praze a vy tak můžete věnovat svým nejmilejším poukaz na hýčkání a relax ve stylu velkých hvězd.

    Face place
    Autor: Archiv firem

Autor: Aneta Mrazilová
Diskuse ke článku
.