Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Myslete na jarní prázdniny už teď a vybírejte z těch nejlepších ubytování

22. srpna 2022 | 18:00

Plánovat uprostřed léta, kam vyrazíte na lyže, není divné, ale prozíravé. Nečekejte, až se rodinami nejoblíbenější ubytování na horách začnou plnit. V termínech jarních prázdnin to bývá hodně rychlé.

Víte, kdy budete mít jarní prázdniny? 

Jarní prázdniny jsou vždy rozdělené do šesti skupin, které se točí po okresech. Podívejte se, kdy budou právě u vás.

6. 2. - 12. 2. 2023 

Praha 6 až 10, Cheb, Karlovy Vary, Sokolov, Nymburk, Jindřichův Hradec, Litoměřice, Děčín, Přerov, Frýdek-Místek

13. 2. - 19. 2. 2023 

Kroměříž, Uherské Hradiště, Vsetín, Zlín, Praha-východ, Praha-západ, Mělník, Rakovník, Plzeň-město, Plzeň-sever, Plzeň-jih, Hradec Králové, Teplice, Nový Jičín)

Video se připravuje ...
Prázdniny v roce 2022: Kdy čekají vaše děti? • VIDEO: Videohub

20. 2. – 26. 2. 2023 

Česká Lípa, Jablonec nad Nisou, Liberec, Semily, Havlíčkův Brod, Jihlava, Pelhřimov, Třebíč, Žďár nad Sázavou, Kladno, Kolín, Kutná Hora, Písek, Náchod, Bruntál

27. 2. – 5. 3. 2023 

Mladá Boleslav, Příbram, Tábor, Prachatice, Strakonice, Ústí nad Labem, Chomutov, Most, Jičín, Rychnov nad Kněžnou, Olomouc, Šumperk, Opava, Jeseník

6. 3. – 12. 3. 2023 

Benešov, Beroun, Rokycany, České Budějovice, Český Krumlov, Klatovy, Trutnov, Pardubice, Chrudim, Svitavy, Ústí nad Orlicí, Ostrava-město, Prostějov

13. 3. – 19. 3. 2023 

Praha 1 až 5, Blansko, Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Hodonín, Vyškov, Znojmo, Domažlice, Tachov, Louny, Karviná

Tipy na ubytování v českých horách

Když už víte kdy, zbývá vybrat kam. V přehledné databázi ubytování můžete hledat podle lokality, typu ubytování i vybavení. Snadno si tady vyfiltrujete, kde vám připraví postýlku pro miminko nebo kam se můžete těšit na relax v sauně. 

Dětská herna = chvíle klidu pro rodiče

Dětská herna dokáže zachránit rodinnou pohodu. Hlavně ve chvílích, kdy je venku ošklivo. Děti se zabaví a vyřádí, takže večer usnou během chvilky. Vyberte si z ubytování s dětskou hernou či koutkem a pro sebe přibalte knížku. Třeba ji tentokrát i na dovolené s dětmi opravdu otevřete.

Některé hotely myslí také na starší děti. Třeba v Aparthotelu Vavřinec v Peci pod Sněžkou najdete i teenage hernu s herními konzolemi, fotbálkem a hernu s virtuální realitou. 

Ze sjezdovky rovnou do bazénu

Rádi po lyžování, pořádné koulovačce nebo procházce zasněženou krajinou skočíte do bazénu a z vířivky pozorujete sníh za okny? Podívejte se na ubytování na horách, která mají i bazén.

Udělejte si chvilku a dejte se do plánování

Autor: REDAKCE