Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Výherní los Tutovky s novým autem skončil málem na skládce

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce
17. srpna 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Tutovku spolu stírají party kamarádů i rodiny. Kratochvíle vsadit si a společně se těšit na výhru se dědí i z generace na generaci. Sází i celá rodina z Litoměřicka, které Tutovka nadělila v Druhé šanci nový Seat Leon. Šťastný výherce pravidelně sází 20 let a hecuje se s tchánem i synem.

„K sázení mě přivedl „pantáta“, jak říkám otci mojí ženy. Není týden, kdy by neměl vsazených pár sloupců. Rádi spolu soutěžíme a trumfujeme se výhrami. Zapojili jsme i mého syna, který nás nedávno mimořádně překvapil výhrou. Jsem rád, že jsem ho ale opět o několik délek předhonil,“ žertuje v nadsázce podnikatel.

Z výhry málem nebylo nic!

O tom, že s úklidem se to nemá doma přehánět, by šťastný výherce mohl napsat několika svazkovou knihu. Vypráví, jak málem o los, ze kterého vložil kód na web Tutovky, přišel. „Odložil jsem los na poličku v kuchyni s tím, že se k němu po datu losování vrátím a případnou výhru si zkontroluju. To bych ale nesměl doma mít uklízecí maniačku,“ vypráví se smíchem. Když se druhý den po balíčku losů sháněl a nemohl ho nikde najít, došlo mu, kde jim bude konec. Manželka je prostě vyhodila. „Došlo na nejhorší, musela do smetí. Měli jsme kliku, že pytle ještě nevynesla. V minulosti jsme už takto o pár věcí přišli,“ dodává, že v tomto případě by ho ztráta hodně zamrzela.   

Haló, tady Tutovka

Kolekci čtyř stíracích losů si pořídil v tabáku, když si kupoval časopisy. „Obal mě hned zaujal, rád zkouším nové věci,“ vypráví. Výhru, která mu zlepšila náladu tak, že se od chvíle, kdy vyhrál, nemůže přestat usmívat, mu oznámili přímo z Tutovky. „Když volali, několikrát jsem je vytípnul, byl jsem zaneprázdněný. Čekal jsem taky důležitý úřední hovor, který je pro mě pracovně i osobně zlomový, ale přiznám se, že z oznámení o výhře jsem měl snad větší radost, než kdyby klapnul očekávaný projekt,“ přiznává s humorem.

Tutová výhra v balíčku 

Losy Tutovka jsou v každém balíčku 4, abyste si mohli užít zábavné stírání losů v partě kamarádů nebo v rodině. Minimálně jeden vždy zaručeně vyhrává. Na každém losu jsou dvě herní pole: 1. hra, kde je hlavní výhrou rovný milion korun a Druhá šance, kde si třináct výherců setře parádní vůz Seat Leon v hodnotě 550 000 korun. Do třetí vlny losování se můžete registrovat přímo na webu losu Tutovka až do 31. srpna.

Hraj s rozumem | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.