Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Štěstí je posadilo za volant. Díky výhře v Tutovce si hlava rodiny udělá řidičák

Úvodní fotografie je pouze ilustrační a nezachycuje skutečného výherce.
22. června 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Kdybyste tipovali, kam vedly první kroky šťastných výherců nového vozu Seat Leon, který získali v loterii Tutovka, neuhodnete. Vydali se do autoškoly. Když třicátnice z Ostravska vepsala kód na web Tutovky, zasnila se, že by její čtyřčlennou rodinu mohl o prázdninách čekat nejeden výlet. Povedlo se. Od cest je dělí jen získat řidičský průkaz.

„Nerada odcházím z trafiky bez losu,“ žertuje usměvavá výherkyně o tom, že často pokouší štěstí a na pultech obchodů jí neuniknou žádné novinky mezi losy. Káva a los, takové jsou její radosti během pracovní pauzy pravidelných úklidových směn v továrně. Když se jí podařilo setřít si ve Druhé šanci Tutovky kód na vůz Seat Leon, nemohla uvěřit svému štěstí. Pár dní předtím jí totiž losy přinesly jinou, statisícovou výhru. „Volala jsem okamžitě manželovi. Jednak, abych se mu pochlubila, a jednak jsme si zažertovali, jaký los na nás čeká do třetice všeho dobrého,“ vypráví.

Šťastná ruka

Manžel výherkyni s vtipem doplňuje, že je skutečně rád, jak se oženil. „Moje paní má jednoduše šťastnou ruku. Když pořídím los já, dlouho a pečlivě vybírám, který nakonec koupím. Přesto z toho nikdy žádná velká výhra nebyla, ale říkávám si, nemusí pršet, stačí, když kape. Zato moje žena má mimořádné štěstí. Auto z Tutovky je rozhodně naše největší výhra,“ a pohotově dodává, že jsou spolu šťastní, i když se zrovna v losech nedaří.  

Zpátky do školy, do autoškoly!

Manželé si auto zatím ale ještě domů neodvezli. „Musím si konečně udělat tak dlouho odkládaný řidičák,“ potvrzuje rozhodně hlava rodiny s tím, že teď, když bude mít rodina vlastní moderní vůz, už není proč otálet. Klíčky od auta jim změní prázdniny: splní si sen a vyjedou si vlastním autem na dovolenou. Ještě musí vymyslet kam, jedno je ale jisté: čtyřčlennou rodinu čeká letos o prázdninách nejedno cestovatelské dobrodružství.

Tutová výhra v balíčku 

Losy Tutovka jsou v každém balíčku 4, abyste si mohli užít zábavné stírání losů v partě kamarádů nebo v rodině. Minimálně jeden vždy zaručeně vyhrává. Na každém losu jsou dvě herní pole: 1. hra, kde je hlavní výhrou rovný milion korun a Druhá šance, kde si třináct výherců setře parádní vůz Seat Leon v hodnotě 550 000 korun. Hrajte celé léto a kódy z losů zadávejte přímo na webu losu Tutovka.

Hraj s rozumem | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.