Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hudební léto je v plném proudu, zpříjemněte si ho osvěžující novinkou bez cukru

Kapela Mirai
11. srpna 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Léto i festivalová sezóna je v plném proudu a my přinášíme tipy nejen na skvělé osvěžení, ale také přímo na akce, které tohle léto ještě stihnete navštívit. Ať plánujete nabitou party s přáteli nebo klidnější víkend s rodinou, na letních festivalech si každý může najít to své. Kam se v létě podívat? A čím se skvěle osvěžit? Na veškeré otázky vám přinášíme odpověď.

Skvěle vychlazená Coca-Cola Zero Lime

Preferujete-li v horkých letních dnech méně sladké, ale zato šťavnaté ovocné limonády, tato novinka pro vás bude to pravé. Je to zároveň ideální nápoj právě na festivaly. Dokáže totiž osvěžit, a navíc dodat energii. Vyzkoušejte jedinečné spojení ikonického nápoje Coca-Cola a osvěžující chuti limetky, kterou seženete ve variantě Zero, tedy bez cukru. Navíc během celého léta hrajete s produkty Coca-Cola o skvělé hudební ceny jako jsou právě vstupenky na festivaly, reproduktory, sluchátka a mnoho dalších. A jak se zúčastnit? Stačí pouze naskenovat QR kód z láhve.

Autor: Coca-Cola Česká Republika s.r.o.

K létu patří dobrá hudba, a k dobré hudbě zase patří Coca-Cola. Proto se Coca-Cola letos spojila se skupinou Mirai a nabízí tak možnost návštěvníkům vybraných festivalů tuto oblíbenou českou kapelu potkat ve speciálních Coke zónách. Jedná se o poklidné, avšak stylové místo na letních festivalech. Pokud se na vás neusměje štěstí a zrovna v Coke zóně nenarazíte na skupinu Mirai, nezoufejte! Coca-Cola si pro své návštěvníky připravila bohatý program. Čekají vás hry i soutěže o skvělé festivalové ceny.

Dobrá muzika a osvěžení u jezera či přehrady

A na jakém festivalu můžete během následujících týdnů na Coke zónu narazit? Zkusit můžete například The Most Fest. Tento festival na severu Čech se na několik dní promění v malé samostatné městečko, které nabídne nepřeberné množství muziky, pestrý program i sportovní vyžití. Těšit se můžete na Monkey Business, Kapitána Demo nebo Leoše Mareše. Ze sportů stojí za vyzkoušení kajaky, koloběžky nebo paddleboardy.

Další nezapomenutelný zážitek vám nabídne festival Hrady CZ, který díky své oblíbenosti pořádá již 17. ročník. V průběhu prázdnin můžete navštívit po celé České republice hrady, které ožijí díky návštěvníkům a skvělé muzice. Ať si vyberete Bouzov, Bezděz nebo Hradec nad Moravicí k poslechu zahrají skupiny jako např. Chinaski, Rybičky 48 a Mig 21.

Užijte si tohle léto naplno ve společnosti Coca-Cola!