Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bez čeho se Monika Bagárová neobejde

14. února 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Monika Bagárová je žena mnoha tváří. Úspěšná zpěvačka, respektovaná porotkyně, maminka na plný úvazek a nově i ambasadorka značky Huawei. A jak to vše zvládá? Monika nám prozradila, bez čeho se během dne neobejde a jaké vychytávky jí ulehčují každodenní plánování a nabitý program.

Být úspěšnou ženou a do toho zvládat roli maminky může být velmi náročné. I přes to všechno to vypadá, že Monika vše zvládá s úsměvem na tváři. Od vyřizování pracovních věcí, péče o Ruminku a komunikování se svými fanoušky přes sociální sítě. „Mobilní telefon je věc, bez které se neobejdu. Díky tomu, že jsem se stala ambasadorkou značky Huawei, mám možnost využívat jejich nový ohebný smartphone P50 Pocket a jsem nadšená,“ říká Monika.

Autor: Huawei Technologies

Není se čemu divit. Nový Huawei P50 Pocket je totiž opravdovým šperkem mezi smartphony. Luxusní designové provedení, OLED displej o velikosti 6,9 palce, inovativní funkce, které umožňují zobrazení notifikací, i když je telefon složený, takový je Huawei P50 Pocket.

„Chci, aby telefon byl hezký, ale zároveň praktický. Líbí se mi, že je displej P50 Pocket dostatečně velký, takže se mi na něm pohodlně pracuje, ale zároveň ho mohu složit do kompaktní velikosti, přičemž mám neustále přehled o příchozích zprávách, mailech a hovorech,“ vysvětluje Monika.

Huawei P50 Pocket navíc disponuje špičkovým fotoaparátem s technologií Ultra Spectrum a až 100x zoomem. Dokáže tak zachytit okolní svět v reálných barvách a vyfotit na větší vzdálenost detaily, které byste dříve s mobilním telefonem vyfotili jen těžko. Natáčení videí v rozlišení 4K už je samozřejmostí.

Autor: Huawei Technologies

„Mám pocit jako bych u sebe nenosila telefon, ale šperk. Součástí mé práce je i komunikace s fanoušky přes sociální sítě. Ráda sdílím, co dělám během dne, ať už jsou to věci pracovního rázu, nebo videa Ruminky. Chci, aby obsah toho, co sdílím, byl kvalitní, ale zároveň s sebou nechci všude tahat profesionální výbavu. Proto jsem tak nadšená z kvality fotek a videí, které dokážu pomocí Huawei P50 Pocket pořídit. Ať už je to na dětském hřišti, na koncertě nebo na dovolené, P50 Pocket prostě nedám z ruky,“ dodává Monika.