Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kde si půjčit až 150 000 Kč na cokoliv a ještě dnes

19. července 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Potřebujete nové auto, nebo chcete vybavit svůj první byt, do něhož se právě stěhujete? Díky dlouhodobé půjčce nemusíte nic odkládat a rovnou koupit vše, co je potřeba. Žádost podáte online a na schválení čekáte pouhých 5 minut, takže rychle víte, na čem jste. V případě, že bude vše v pořádku, dostanete peníze na účet ještě dnes bez zbytečného odkladu.

Kolik dlouhodobá půjčka nabízí a na jak dlouho  

Ať potřebujete peníze z jakékoliv důvodu, pokryje nabídka poskytovatele menší i větší potřeby. Žádat lze o 20 000 až 150 000 Kč, což by mělo vystačit třeba na domácí spotřebiče, elektroniku, nábytek, ale i na ojeté auto. Vrácení půjčky je možné zvolit od 12 do 36 měsíců a rozložit si tak platby dle svých možností. Pochopitelně platí, že čím delší je doba splatnosti, tím nižší měsíční splátky lze nastavit.

Na co je možné úvěr použít, a co spíše nekupovat  

I když je konečné využití peněz jen a pouze na vás, je vhodné s nimi nakládat rozumně. Utratit je třeba za dovolenou nebo hazard není zrovna moudré, protože se ze zážitku nebudete radovat dlouho, ale třeba jen 14 dní. Smysl naopak dává půjčka na automobil či vybavení domácnosti, které vám může sloužit i dlouho poté, co závazek vyrovnáte.

Některé výdaje jsou sice plánované, ale jiné naopak přichází nečekaně. Třeba když se objeví sleva na vyhlédnutý spotřebič, jehož koupí ušetříte i pár tisíc, nebo se prodražila koupě nábytku do domácnosti, ačkoliv jste předem všechno spočítali dvakrát. Posouzení žádosti proto netrvá déle než několik minut, a rychle tak víte, jestli půjčku dostanete. Svou situaci tak můžete řešit de facto okamžitě.

Dlouhodobý úvěr máte do 10 minut na účtu  

Když je žádost schválena, dělí vás od finančních prostředků už jenom poslední krok, a sice podpis smlouvy. Jakmile to bude hotové, vyplatí vám poskytovatel peníze na účet. Díky okamžitým platbám se jedná o proces trvající jenom pár minut, a to i za předpokladu, že máte konto u jiné banky.