Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Na vlnách léta s osvěžujícími drinky inspirovanými světovými destinacemi

19. srpna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Ať už si užíváte teplé dny na zahradě, u bazénu, na balkoně či v parku, je určitě fajn si je ještě zpříjemnit osvěžením v podobě nových lahodných limonád Kinley ve třech jedinečných příchutích inspirovaných vybranými místy z různých koutů světa. Dopřejte si chvilku pro sebe a přeneste se třeba na londýnské předměstí, pláž v Bueonos Aires či párty v thajském Bangkoku.

Ideální osvěžení během dne

Během horkých letních dnů je obzvlášť důležité dodržovat pravidelný pitný režim, přičemž se doporučuje přijímat tekutiny v podobě nealkoholických, nepříliš sladkých nápojů. A právě takové jsou nové limonády Kinley. Ocení je především milovníci nahořklých, či méně sladkých chutí. To je přesně to pravé osvěžení, které v létě potřebujete. Neztrácejte čas přípravou přeslazených drinků a ovocných limonád a nechte se unést na vlnách chuti s Kinley.

Lesní ovoce, zázvor či klasická chuť toniku

Ať patříte mezi příznivce tradičního toniku, nebo dáváte přednost novým, netradičním chutím, Kinley bude pro vás tou správnou volbou. V edici Svět plný chutí najdete hořkosladkou Kinley Tonic Water, jemně nasládlou chuť lesního ovoce v Kinley Bitter Rose či výraznou chuť zázvoru s lehce hořkými tóny v Kinley Ginger Ale. Proměňte své léto v nekončící cestu kolem světa plnou rozličných chutí. Plechovky se hodí nejen k posezení u bazénu, ale i na cesty po světě i Česku.

Autor: Kinley
 

Na párty i k bazénu

Léto také vybízí k pořádání nejrůznějších zahradních akcí a setkání s přáteli i rodinou, na kterých nesmí chybět míchané drinky. Ve spojení s ginem z limonád Kinley vykouzlíte během sekundy koktejl hodný prvotřídního baru. Praktické 330ml balení přímo vybízí k přípravě domácích drinků. Vy tak můžete překvapit svou návštěvu vlastnoručně vyrobeným koktejlem a proměnit svou zahradní oslavu ve světovou událost.

Jako základ použijte kvalitní gin, přidejte limonádu Kinley dle chuti a dozdobte oblíbeným ovocem či zeleninou – k Tonic Water se bude hodit okurka, Bitter Rose doladíte malinami, borůvkami či jahodami a chuť Ginger Ale můžete vyvážit citrusy.

Autor: Kinley
Autor: Kinley