Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Oblíbený dětský seriál Craig od potoka pokračuje na Cartoon Network už v prosinci!

11. prosince 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

To už jsou Vánoce? Cartoon Network chce potěšit tisíce malých diváků a spouští nové příběhy Craiga a jeho kamarádů už letos.

Seriál Craig od Potoka vypráví zábavné příhody, které zažívá hlavní postava seriálu Craig společně se svými dvěma nejlepšími kamarády. Ti se jmenují Kelsey a JP a Craiga doprovázejí na pravidelných výpravách do přírody za městem, které říkají Potok. Jedná se o místo, kde může dětská fantazie působit naplno, kde dětské kmeny vládnou bunkrům a stromovým pevnostem a kde si děti vytvářejí svou vlastní společnost.

Na co se můžete těšit?

Každý díl seriálu přináší nová napínavá dobrodružství, ve kterých se hlavní hrdinové vydávají do dosud neprobádaných koutů Potoka a setkávají se s jeho dalšími dětskými „obyvateli“. Mozkem skupiny je Craig, který často vymýšlí nové plány a místa k probádání a motivuje partu, aby se za dobrodružstvím vydala s ním. Craigova stále se rozšiřující mapa Potoka pomáhá divákům zorientovat se v celém seriálu. Kelsey je malá bojovnice, kterou na toulkách vždy doprovází její meč a její andulka Mortimer. Ve své hlavě si Kelsey neustále vytváří napínavé příběhy, ve kterých figuruje jako statečná hrdinka, která musí čelit dramatickým nástrahám. A JP je pohodář, kterého všichni zbožňují pro jeho milou povahu, upřímnost a vtip. Je to zkrátka spolehlivý parťák, který skupinku kamarádů tmelí dohromady.

Kdy to vypukne?

Seriál o dobrodružných výpravách do příměstské divočiny vynesl tvůrcům Mattu Burnettovi a Benu Levinovi nominaci na cenu Annie Award a ocenění Common Sense Seal za televizní tvorbu. Malí i velcí diváci se mohou těšit na nové epizody seriálu, které bude televizní kanál Cartoon Network vysílat už od prosince 2019!

Pro více informací a zábavy navštivte: www.cartoonnetwork.cz