Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Oslavte Kinder den dětí a vyhrajte týden v Alpách

23. dubna 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaký dárek oceňují děti nejvíc? Odpověď je překvapivě jednoduchá: když je celá rodina pohromadě a užívá si společné chvíle na výjimečném místě. A přesně to můžete svým dětem nadělit díky soutěži Kinder den. Stačí pár jednoduchých kroků, a právě vy můžete být jedním z výherců a vyrazit s celou rodinou na luxusní pobyt do Alp. Soutěž probíhá od 1. do 31. května 2019 v České republice a na Slovensku.

Zasoutěžit si o velkolepý dárek ke Dni dětí je snadné. V obchodě si vyberte jakoukoli pochoutku od Kinder a pečlivě uschovejte účtenku z nákupu. V průběhu května ji zaregistrujte na soutěžním webu www.kinder.cz a poté už jen čekejte, zda bude vaše rodina jednou z vylosovaných.

A jak přesně vypadá výhra, na kterou se nezapomíná? 5 x rodinná dovolená (7 nocí) pro 2 dospělé a 2 děti ve čtyřhvězdičkovém Leading Family Hotel & Resort Dachsteinkönig****Superior. Luxusní rodinný hotel uprostřed rakouských Alp je ideálním místem pro odpočinkovou a bezstarostnou dovolenou s dětmi. Kromě překrásné alpské přírody čeká na návštěvníky i venkovní bazén, 2,000m² velký hrací koutek s kinem  i autodromem, rodinné wellness a spousta dalších výhod jednoho z nejmodernějších rodinných resortů.