Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Je kapesník opravdu jen kusem papíru?

15. ledna 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Většina lidí vnímá kapesník jen jako kousek papíru, který po použití vyhodí. Kapesník bývá často spojován se zdravotními nepříjemnostmi, jako je rýma a sezónní alergie. Lidé, kteří trpí podobnými potížemi, si nedokáží představit nemít kapesník neustále po ruce. Ale co my ostatní?

Nabídnutí kapesníku jako velmi lidské gesto

Představte si situaci, kdy najednou potřebujete kapesník, ale žádný u sebe nemáte. Velmi nepříjemné. Vděčnost, když vám někdo nabídne kapesník, nelze popsat. Dotyčný vás zachrání před popotahováním, nedej bože, před utíráním nosu do rukávu.

Lidské gesto, projev účasti. Přestože dárce už třeba nikdy neuvidíte, tato malá událost jistě zanechá milou vzpomínku. To samé platí, pokud se vám samým poštěstí nabídnout kapesník potřebnému.

Je proto dobré mít balíček kapesníků neustále u sebe.

Kleenex Balsam – ideální kapesník

Ideálním kapesníkem je KLEENEX® Balsam. Kapesníky jsou potaženy jemnou vrstvou balzámu, který je obohacen výtažkem z měsíčku lékařského, o nos jemně pečuje a zmírňuje následky častého utírání nosu. KLEENEX® Balsam je kosmetický přípravek, je dermatologicky testován a je hypoalergenní. Nyní v novém, přitažlivějším balení. KLEENEX® Balsam je k dostání v boxu i kapesním balení.

Autor: Kleenex