Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Soutěž: Dopřejte si chuť pravé italské kávy

30. srpna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Máte rádi opravdu kvalitní kávu? S kávou Lavazza si i v pohodlí vašeho domova připravíte dokonalou kávu, která se hravě vyrovná té z vaší oblíbené kavárny. Přineste si domů kousek Itálie a ochutnejte jedinečnou mletou kávu Lavazza Qualità Oro, která vás překvapí jemně sladkou chutí a nezaměnitelným aroma

Lavazza Qualità Oro je výběr mimořádně sladkých mletých kávových zrn stoprocentní Arabica z Latinské Ameriky. V chuti této kávy našla pražírna Lavazza přesnou
a správnou rovnováhu. Káva má vynikající přírodní aroma a  výbornou pěnu. Již po prvním doušku ucítíte nezaměnitelnou chuť s náznaky sladkosti a ovoce, která jen dokládá kvalitu kávy, jež je výsledkem 120 let odborných zkušeností v oblasti míchání a pražení.

Autor: Coffeebreak s.r.o.

Mletá káva Lavazza Qualità Oro zaručuje jedinečnou chuť při jakémkoliv druhu přípravy, ať už jste milovníci French Pressu či kávy z Moka konvičky, rádi filtrujete nebo vám chutná klasická, překapávaná káva. At už si ji připravíte jakkoliv, káva Lavazza Qualità Oro promění vaše každodenní okamžiky v jedinečný zážitek. 

Společnost Lavazza je známým symbolem italského espessa. Rodinný podnik Lavazza založil Luigi Lavazza už před více než sto lety. V malé pražírně tak vzniklo tajemství jedinečné receptury, které bylo předáváno z generace na generaci, a to až do dnešních dnů. Lavazza tak jako první přišla s uměním kombinace různých druhů kávy z různých geografických oblastí, které je doposud charakteristickým rysem většiny produktů značky. V současné době působí ve více než 90 zemích světa prostřednictvím dceřiných společností a distributorů vyváží přibližně 53 % své produkce.

Autor: Coffeebreak s.r.o.

SOUTĚŽ:

Šálek horké kávy, která provoní po ránu váš byt, je u vás na denním pořádku. Nejste jejím pouhým konzumentem, ale bezmezným milovníkem, který vyžaduje konkrétní úroveň kávy a skutečně pozná rozdíl mezi dobrým a špatným. Pokud si neumíte den bez posezení u dobré kávy představit, pak je právě vám určená tato soutěž. Na 3 z vás čeká balíček, který obsahuje:

5 balení kvalitní kávy Lavazza Qualitá ORO

Jediné, co je třeba pro výhru udělat je odpověď na jednoduchou otázku.

Autor: Coffeebreak s.r.o.

Soutěžní otázka:

Ve kterém roce byla založena společnost Lavazza ?

a) 1873

b) 1885

c) 1895

Soutěž byla ukončena. Jména výherců jsou:

Rot Zdeněk, Žamberk

Vodička Marcel, Pardubice

Chottová Věra, Uherské Hradiště

Celá pravidla soutěže naleznete zde.