Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kam na poslední chvíli pro dárky, kterými určitě potěšíte?

20. prosince 2016 | 12:26
Prezentace klienta |

Také na poslední chvíli lze pořídit dárek, jímž uděláte radost dospělým i dětem. Když na to přijde, klidně ho můžete zakoupit přímo na Štědrý den. A ještě jednu výhodu má: nehrozí, že byste se nestrefili s velikostí nebo do vkusu! Řeč je o vánočních dárkových poukazech na hvězdné komedie i muzikály pražského Divadla Kalich. Ze žánrově pestrého repertoáru této vychvalované scény si vybere opravdu každý.

Jana Paulová, Pavel Zedníček, Bára Hrzánová, Radek Holub, Iva Janžurová, Jiří Bartoška, Zuzana Bydžovská, Jan Cina, Pavel Liška, Oldřich Kaiser, Jiří Lábus a celá řada dalších hvězd se střídá v úspěšných komediích Divadla Kalich. Jeho muzikály se zase opírají o strhující výkony mladých talentů, jakými jsou Jan Kříž, Markéta Procházková, Tomáš Savka nebo například Michaela a Roman Tomešovi.

V Divadle Kalich se myslí i na dětské diváky díky muzikálům Mauglí s Janem Cinou v hlavní roli, Robin Hood nebo Pomáda, které jsou vydařenými představeními pro celou rodinu.

Mezi žhavé novinky repertoáru Kalichu patří broadwayská muzikálová komedie se spoustou hitů Srdcový král, o které se píše jako o nejlepším a nejvtipnějším muzikálu sezóny. A z činoher je to francouzská komedie Pro tebe cokoliv, v níž září Jana Paulová společně s Pavlem Zedníčkem, Davidem Suchařípou, Ladislavem Hamplem a dalšími.

Dárkové vstupenky umožňují obdarovanému, ať si sám vybere, na jaký titul a v jakém termínu se do Divadla Kalich vydá. V nabídce jsou poukazy na činoherní či muzikálová představení, případně poukaz univerzální bez tohoto dělení.

Zakoupit je můžete přímo na pokladně Divadla Kalich, která je otevřená denně do 23. prosince, nebo si můžete zakoupit e-ticket z pohodlí domova online přes webové stránky Divadla Kalich. V tomto případě je skutečně lze pořídit třeba až o Štědrém dnu.

Více informací o inscenacích Divadla Kalich i online prodej vstupenek a dárkových poukazů najdete na: www.divadlokalich.cz