Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Řešíte, co na zimu na sebe? Za trendy módou už nemusíte jen do Prahy!

15. listopadu 2016 | 08:00
Prezentace klienta |

Zima postupuje mílovými kroky, a tak začínáme řešit, jakými hřejivými a trendy kousky doplníme šatník sobě či svým blízkým. 

Pokud rádi nakupujete, zároveň se bavíte, a úplně nejraději máte vše pod jednou střechou, máme pro vás skvělou zprávu. Vše se vám může splnit, aniž byste museli jezdit třeba do Prahy. Obchodní centrum Central Kladno totiž svou širokou nabídkou obchodů a služeb splní sny i toho nejnáročnějšího zákazníka.

Možná se toužíte moderně obléci od hlavy až k patě nebo pomalu sháníte vánoční dárky, ale nebaví vás zdlouhavé nakupování po Praze plné turistů nebo přeplněná parkoviště. Rádi byste pořídili vše v pohodlí na jednom místě, k tomu dobře poobědvali a třeba vzali své děti na zajímavou výstavu? To vše vám nabízí obchodní centrum Central Kladno.

Autor: Central Kladno

Je libo kabát, péřovou bundu, džíny nebo kabelku podle nejnovějších trendů? V centru naleznete přes třicet prodejen s aktuálními kolekcemi pro všechny věkové kategorie, mezi nimi H&M, C&A, Mohito, Lindex, Time Out, Lee Cooper, Camaïeu, SinSay, Cropp a další.

Kvalitní a moderní nabídkou obuvi vás jistě potěší značky Baťa a Obuv Zóna. Hýčkat se můžete nechat v parfumerii Marionnaud nebo ve vlasovém salonu PERFEKT HAIR. Aby byl váš nákup ideální, tedy bez shonu a stresu, můžete využít hlídacích služeb vašich nejmenších.

A po náročném nakupování lehce zaženete hlad ve vyhlášené restauraci Pizza Coloseum nebo našem food courtu, který nabízí mimo jiné rychlé občerstvení KFC, Burger King a Bageterii Boulevard.

Autor: Central Kladno

Na své si přijdou i ti nejmenší

Pokud nevíte, co s volným podzimním sychravým odpolednem, vezměte své ratolesti do OC Central Kladno na výstavu interaktivních divů světa složených z kostiček Lego® nebo do dětského zábavního parku Žirafa. Pravidelně se zde koná mnoho zajímavých akcí, jako jsou proměny vizáže, módní přehlídky či setkání se sportovci. Aby vám nic neuniklo, sledujte naše webové stránky www.centralkladno.cz nebo Facebook, kde se vždy a včas dozvíte, jaké novinky a akce jsme si pro vás připravili.

Tak co, ještě váháte, kam příště vyrazit na rodinné nákupy?

Kompletní seznam a obchodů a služeb najdete zde.

Za módou už nemusíte jezdit jen do Prahy

Zima je za dveřmi a mnohé z nás řeší, jakými hřejivými a trendy kousky doplní šatník sobě či svým blízkým. Skvělou zprávu máme nejen pro obyvatele Kladna a blízkého okolí – za kvalitní módou už opravdu nemusíte jezdit jen do Prahy. Obchodní centrum Central Kladno nabízí velké množství známých značek oblečení, doplňků i obuvi. Je libo kabát, péřovou bundu, džíny nebo kabelku podle nejnovějších trendů? Stačí navštívit některou z prodejen, jako je C&A, H&M, Camaïeu, Timeout, Bushman, Reserved, Lee Cooper a mnoho dalších a vybrat si svůj vysněný model z aktuálních kolekcí. Pokud zrovna sháníte zimní boty pro celou rodinu, určitě nezapomeňte na prodejnu Baťa.

Autor: Central Kladno

Pokud budete z nakupování náhodou unaveni, můžete se občerstvit v některé z kaváren, bister či restaurací s širokým výběrem mezinárodní kuchyně. Nejen vaše děti pak budou přímo nadšené z interaktivní výstavy architektonických divů světa z kostiček Lego®.

V obchodním centru Central Kladno se stále něco děje. Pravidelně zde probíhají proměny vizáže, módní přehlídky, setkání se sportovci nebo speciální nákupní akce jednotlivých obchodů. Oceníte jistě také kryté parkoviště s automyčkou. Sledujte stránky www.centralkladno.cz a Facebook, kde se dozvíte o všech akcích obchodního centra. 

 

Autor: Central Kladno