Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

SuperOsma 3: nová věrnostní akce v BILLE

19. září 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Osm zábavných detektivů, čili SuperOsma 3, má své kořeny, tedy vlastně kořínky, v BILLE.  Tam se zrodila už třetí série roztomilých plyšáků inspirovaných ovocem a zeleninou. Každá z postaviček, které si okamžitě získávají dětská srdíčka, má svůj vlastní charakter a hlavně originální super schopnost. Díky tomu je celá tlupa detektivů skvěle vybavena na všechna dobrodružství, která zažívají.

Autor: Billa

SuperOsma 3 se představuje

A kdo do týmu ze zeleninové zahrady vlastně patří? Mezi detektivy z plyše děti najdou létající celer Karlíka Řapíka, citron, který stříká kyselinu, Dona Kitrona, svítícího Ferdýňanda, siláka Milouna Valouna, Ředkvída B. s neuvěřitelným čichem, chytrou hlavičku Květu Ká, policistu Blumíra Švestka a neviditelnou Annu S. Celá takhle parta pátrá po stopách strašáka Skočdopole. Strážce, který jednoho rána záhadně zmizel ze zeleninové zahrady.

Autor: Billa

Zapojte děti do pátrání

A tady začíná ta sranda pro vaše malé a zvídavé objevitele. Na webu SuperOsma 3 se postupně objeví úkoly, jejichž vyřešení přinese vždy další stopu, nápovědu, kde zmizelého strašáka hledat. Hráči, kteří vyluští všech osm interaktivních hádanek, mohou vyhrát některého z plyšových detektivů a BILLA navíc každý týden rozdává dárkové poukazy.

Autor: Billa

Kompletní plyšový tým

Pokud byste si přáli mít doma kompletní osmici plyšáků, nestojí vám nic v cestě. SuperOsmu 3 můžete získat také za své nákupy. Každých 200 Kč zaplacených v BILLE znamená 1 BILLA bod a za nasbírané body a doplatek si můžete vybrat libovolného z detektivů.