Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Provoňte si domov oblíbenou kávou

7. června 2016 | 13:48
Prezentace klienta |

Káva má nepřeberné množství chuťových a aromatických charakteristik, které odráží exotické země původu kávových zrn, odrůdu, způsob sklizně a pražení. Přesto chuť kávy zásadně ovlivní to, jak si ji připravíte.

Tajemství lahodné chuti

Tajemství dobré kávy tkví ve správné teplotě vody, kterou kávu zalijete. Když použijete příliš horkou vodu, kávu přepálíte a její pravá chuť se vytratí. Abyste neztratili ani její aroma, je důležité nahřát si hrnečky, protože chladné šálky rychle srazí teplotu nápoje a aroma kávy se nestihne plně rozvinout. Přípravu kafíčka je proto moudré svěřit i doma do rukou profesionálů. Jak? Stačí si vytipovat vhodný kávovar a veškerou starost nechat na něm. Příkladem je kapslová novinka Cafissimo TUTTOCAFFÈ, která v sobě spojuje dlouholetou zkušenost a vášeň kávových expertů značky Tchibo s vynikajícími technologiemi firmy Saeco a jejich smyslem pro italský styl života. Kávovar dokáže nabídnout komfortní a rychlou přípravu kvalitní kávy a zároveň čistý moderní design, za který je ověnčený mezinárodním oceněním Red Dot Award.

Autor: Tchibo

Není nad spolehlivé pomocníky

Kapslové kávovary obecně umí připravit šálek kávy snadno, rychle a čistě. TUTTOCAFFÈ je expert na klasickou černou kávu bez mléka, ať už jde o espresso, caffé crema nebo filtrovanou kávu. Stačí stisknout tlačítko pro daný typ nápoje a systém Cafissimo automaticky připraví kávu pod správným tlakem a s optimálním množstvím vody. Kávovar akceptuje i individuální nastavení vody, čímž upraví sílu kávy. Výsledná kvalita nápoje je pokaždé stejná. Zajišťuje ji vhodná kombinace kávovaru a kávy v kapsli, jež je ihned po upražení a namletí do kapsle hermeticky uzavřena a tím chráněna před vzduchem a vlhkostí. Káva si proto uchovává aroma a čerstvost.

Autor: Tchibo

Široká nabídka kapslí v Tchibo se liší jednotlivými odrůdami kávy i zeměmi původu a nabízí příležitost vyzkoušet nejrůznější druhy káv z celého světa. Pak si stačí jen vybrat svoji oblíbenou chuť. Stálý sortiment navíc pravidelně obohacují exkluzivní limitované edice Grand Classé. Veškerá káva v kapslích je certifikovaná, tedy vypěstovaná trvale udržitelným způsobem ohleduplně k lidem i životnímu prostředí. Kávovar je vhodný i pro přípravu čaje, jež Tchibo nabízí ve formě kapslí pod názvem Teatime. 

Cafissimo TUTTOCAFFÈ je praktický designový kávovar, který si rozhodně ve vaší kuchyni získá pozornost. Stačí se jen rozhodnout, zda upřednostníte jeho černou, bílou nebo červenou variantu. Více se dozvíte na www.tchibo.cz/cafissimo, kde najdete kompletní řadu kávovarů Tchibo Cafissimo.