Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

SLIMdieta, při které netrpíte únavou ani hlady. Chcete zhubnout a mít za měsíc či dva andělskou postavu?

17. května 2016 | 10:00
Prezentace klienta |

Každá z nás už vyzkoušela nějakou tu dietu s více či méně dlouhodobým efektem. Hladovění vede ke krátkodobým úbytkům váhy, ale snížení množství příjmu potravy a úprava jídelníčku má trvalejší efekt. Proteinová SLIMdieta, známá také pod názvem keto dieta, umožní úbytek váhy při konzumaci čtyř až pěti jídel denně. Nemáte hlad a díky stavu mírné euforie, máte i více energie a chuti do života.

Rozlučte se s přebytečnými kily

Režim proteinové diety spočívá hlavně v úpravě jídelníčku, kdy se zvýší příjem bílkovin a omezí se sacharidy a tuky.  Během první fáze se konzumují pouze proteinová jídla a tělo se dostane do takzvané ketózy. Jedná se o přirozený stav, kdy si tělo bere energii z uložených tuků a tím je začne spalovat. Aby měla dieta správný efekt, je nutné pečlivě dodržet celý dietní program i po jeho skončení (jíst hodně zeleniny a minimum sacharidů, tuků a lepku). Správné stravovací návyky vás nasměrují také k aktivnímu životu (dostanete více chuti k pohybu).

Autor: www.slimdiet.cz

Zdravé a efektivní hubnutí bez starostí

Pokud si nechcete dennodenně lámat hlavu se skladbou jídelníčku, nakupovat, vařit a vážit jídlo, tak vyzkoušejte inovativní francouzský stravovací režim NUTRISAVEURS. Budete jíst chutné hotové pokrmy vyráběné za přísných podmínek z pravých surovin.  Snídani, svačinu, oběd i večeři budete mít připravenou na celý týden do práce i na cesty v krásných boxech.

Autor: www.slimdiet.cz

Potřebujete radu?

Udělejte si čas pro sebe a navštivte poradnu pro zdravou výživu a hubnutí  SLIMdiet  - Redukce hmotnosti Anděl, kde vás zváží, udělají analýzu poměru tuků, vody a svalů ve vašem těle a určí správný stravovací režim NUTRISAVEURS: buď boxy STARTER k co nejrychlejšímu zahájení hubnutí, nebo boxy CONTROL, které pomohou proces snižování objemu tuku stabilizovat a udržet. Další možností je hubnoucí program Medidiet a Dietalegre. S výběrem vhodného režimu vám pomohou konzultantky v oblasti redukce hmotnosti. Během sedmileté praxe pomohly zhubnout stovkám žen a několika mužům. Adresu k nám najdete na www.slimdiet.cz.

Autor: www.slimdiet.cz

V centru SLIMdiet Anděl už hubli i takové osobnosti jako je tenisová legenda Radek Štěpánek a známá blogerka Nikol Moravcová.