Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Potřebujete si vydechnout? Utečte na dámskou jízdu!

11. května 2016 | 00:00
Prezentace klienta |

Chcete si odpočinout od opakujícího se koloběhu povinností a každodenního stresu? Toužíte po odpočinku, masáži a kosmetice? Pokud ano, máme pro vás senzační tip – vezměte své nejlepší kamarádky a dopřejte si víkend plný rozmazlování – vyrazte na dámskou jízdu do Wellness hotelu Vista, který leží uprostřed krásné přírody v Jeseníkách.

Nechte se rozmazlovat

Také máte občas pocit, že toho je na vás opravdu hodně? Že vaše potřeby a koníčky jsou na posledních příčkách vašich priorit? Každá žena si zaslouží občas vydechnout, zajít si ke kadeřníkovi, na masáž nebo na drink s kamarádkami. Nezapomínejte, že vy jste ten člověk, který si zaslouží lásku a péči a udělejte si na čas sama na sebe. Uvidíte, že pokud se budete cítit spokojeně, bude o mnoho snazší plnit každodenní povinnosti.

Autor: Relax & sport resort Dolní Morava

Nechte starosti o domácnost na manželovi…

A užijte si příjemný víkend s kamarádkami. Pokud si po náročném shonu potřebujete odpočinout a načerpat nové síly, svěřte se do péče odborníků z Wellness hotelu Vista.

Autor: Relax & sport resort Dolní Morava

Přes den můžete navštívit Stezku v oblacích, která je postavena ve výšce 55 metrů. Zde si užijete dechberoucí výhled na celý masiv Králického Sněžníku a malebné údolí řeky Moravy.  Po náročné procházce jistě oceníte saunový rituál, díky kterému z těla vypotíte všechny škodlivé toxiny.

Autor: Relax & sport resort Dolní Morava

Večer si můžete zpříjemnit luxusní koupelí, která vám dokonale zregeneruje tělo i mysl. Záleží jen na vás, zda si vyberete koupel v horských bylinkách, v pravých růžích nebo s balijskými měšci. Chcete-li utéct od starostí, prostě na chvíli „vypnout“ a užít si chvilku bez starostí, pak určitě zajděte balijské masáže, které umí dělat úplné zázraky.

Beauty procedury vám zvýší sebevědomí

Vrátit se domů zrelaxovaná a o něco krásnější? Proč ne! Hotel Vista nabízí služby vizážistky, která vám ráda a ochotně poradí, jak se správně líčit a přidá i pár dobrých rad na míru konkrétní pleti. Ráno můžete své tělo protáhnout na pravidelných lekcích cvičení. Dostupné jsou hodiny aquaaerobiku, zážitkové jógy nebo lekce, kde se naučíte jak správně formovat a posílit tělo. Pokud vás trápí bolesti zad, nenechte si ujít interaktivní semináře na téma Pohyb je zdravý.

Autor: Relax & sport resort Dolní Morava

Více informací o službách hotelu Vista, slevách a pobytových balíčcích naleznete na www.hotel-dolnimorava.cz.