Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nevíte co pod stromeček? Ideálním dárkem pro celou rodinu je vstup do Parku Mirakulum.

18. prosince 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Potěšte své děti, vnoučata či rovnou celou rodinu. Vyhledávaný zábavně-naučný Park Mirakulum ležící ve středočeských Milovicích s koncem roku nabízí dárkové vouchery na nadcházející sezónu 2016, která bude zahájena již v dubnu. Vybírat lze mezi jednodenními vstupenkami nebo ročními permanentkami.

Areál parku skýtá bezpočet herních prvků pro malé i velké a chystají se i další novinky a atrakce na příští rok. Za jedno vstupné tak návštěvníci mohou zavítat například do pozoruhodného Vodního světa, vyřádit se na obřích trampolínách, ztratit se a najít v keřovém bludišti, prozkoumat podzemní chodby nebo navštívit naučnou lesní stezku s mini zoo. Pro nejmenší návštěvníky je dispozici obří pískoviště, tvůrčí dílničky či pohádkový Pigyho hrádek. Pro společné chvíle s rodinou je možné využít plácky na piknikování či grilování. Každý víkend je navíc připravován pestrý živý program plný divadelních představení, koncertů nebo kouzelnických show.

Autor: Park Mirakulum

Milovníci historických vlaků se mohou projet po úzkokolejné trati v délce 2 km, kde se prohání krásná parní lokomotiva. Trať spojuje Park Mirakulum se sousedním Tankodromem, kde se nachází vozový park bojových vozidel, airsoftová střelnice či adrenalinová dráha v terénu pro čtyřkolky. Vouchery tedy jistě potěší všechny bez rozdílu. 

Autor: Park Mirakulum

Dárkové vouchery můžete nakoupit i na poslední chvíli, a to na adrese http://www.mirakulum.cz/vouchery/ Celoroční permanentka pro jednu osobu vyjde na 900 Kč, jednorázový vstup na 180 Kč. Zvýhodněný rodinný balíček na celou sezónu 2016 pro tři a více osob na 800 Kč za osobu. Jednodenní rodinné vstupenky pro tři až pět osob se pohybují od 450 do 720 Kč.

Autor: Park Mirakulum

Související články