Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kočka Česka 2015: Začíná finálové hlasování! A známe vítěze krajských kol!

24. listopadu 2015 | 10:01

Krajské finále je nyní u konce a my už známe všech 14 vítězů jednotlivých regionů! Soutěž ale ještě nekončí, od zítřka od dvanácti hodin se totiž bude rozhodovat o naprostém vítězi, který ponese titul Kočka Česka 2015. 

Byl to napínavý boj a v některých krajích ještě dvě hodiny před koncem hlasování byl počet hlasů na prvních místech stejný. Nakonec ale vítěz může být jen jeden, a tak bychom rádi pogratulovali všem kočičkám a kocourkům, kteří se umístili ve svých krajích na prvním místě. 

Zároveň ale také gratulujeme třem vítězům krajských kol, kteří postupují do úplného finále. Avšak na to, kdo bude nakonec nosit titul Kočka Česka, si budeme muset ještě chvíli počkat. 25. listopadu ve dvanáct hodin začíná hlasování, ve kterém můžete podpořit jednoho z finalistů. Těmi jsou první tři kočky a kocouři z každého kraje. Vítěze se dozvíte 1. prosince. 

V galerii naleznete všechny vítěze krajských kol, stejně jako všechny soutěžící kočky, které se dostaly do finálového kola! 

Vítězi jednotlivých krajů jsou: Matýsek z Prahy, Piccola z Jihomoravského kraje, Matylda z Jihočeského, Kvído z Karlovarského, Docent z Vysočiny, Chitta z Královéhradeckého, Maximo z Libereckého, Jessinka z Moravskoslezského, Morris z Olomouckého, Eliška z Pardubického, Sisi z Plzeňského, Erza ze Středočeského, Fox ze Zlínského a Sam z Ústeckého.

Autor: red