Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zážitkový dárek ke Dni otců

15. června 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Každou 3. červnovou neděli slavíme Den otců. A protože se již tento svátek nezadržitelně blíží, tak jistě přemýšlíte, co zrovna tomu vašemu tatínkovi darovat. Buďte originální a věnujte mu zážitek, na který jen tak nezapomene!

 

Speciálně pro čtenářky Bleskproženy.cz tu máme možnost získat slevu ve výši 100 Kč na nákup jakéhokoliv zážitku. Tak už na nic nečekejte a stáhněte si svůj slevový poukaz!

Autor: Adrop

To bude ale jízda!

Každý chlap je vášnivý řidič a žádná kára ho nenechá chladným! Darujte mu proto projížďku legendárním Velorexem 350. V hadraplánu si užije netradiční jízdu, dlouhou přibližně 50 km, po krásách Orlickoústecka. Trasa vede po běžných komunikacích a je možné ji obohatit o návštěvu několika památek nebo občerstvení. Zážitek trvá 90 minut, v případě prohlídky památek se doba trvání prodlužuje. Taťka bude řídit 20 minut a zbytek cesty se poveze na místě spolujezdce.

Autor: Adrop

Pokud si myslíte, že dá přednost adrenalinové jízdě, pak je tou správnou volbou easydrift! Ve speciálně upravených vozech Opel Astra OPC nebo Hyundai i30 se naučí, jak ovládat auto v bočním smyku a jak správně driftovat. Opel Astra má pod kapotou 300 koní a Hyundai i30 má “pouhých” 150. Zážitek trvá 30 minut a lze jej absolvovat v Mnichově Hradišti nebo Ostravě.

Autor: Adrop

Skok do neznáma...

Co takhle taťkovi dopřát ozvláštněnou adrenalinovou klasiku? Na mysli máme bungee jumping - Kienovu houpačku. Jumper není po skoku brzděn pružným lanem jako je tomu u klasického bungee, ale kyvadlovým pohybem prolétá nad zemí rychlostí 90 - 110 km/h. Skáče se v Chomutově, z mostu vysokého 62 metrů. Tenhle Den otců ho bude zaručeně bavit!

Autor: Adrop

Pití pro chlapy, co nevyměknou

Dopřeje si váš papá chvilku s kvalitním alkoholem? Věnujte mu degustaci rumů v Praze. Během 1,5 hodiny si poslechne zajímavé informace z historie i z výroby rumů a ochutná 5 prémiových vzorků z Jamajky, Portorika, Barbadosu a dalších zemí, ke kterým budou podávány lahodné dobroty. Ochutnávka je určena pro 2 osoby a k polechtání chuťových buněk se nabízí rumy jako jsou El Dorado, Zacapa Centenario, Pyrat a další. Tak na zdraví!