Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kam na prázdniny? Resort Valachy láká na alpské klima, bazény a akce pro děti

8. června 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Hledáte místo, kde s celou rodinou zažijete nezapomenutelné prázdniny s komfortem těch nejlepších evropských středisek a přitom za tuzemské ceny a bez jazykových bariér? Máme pro vás řešení!

Dny plné zábavy a pestrý program na každý den s důrazem na děti nabízí Resort Valachy v beskydských Velkých Karlovicích. Beskydy patří k oblastem s nejčistším ovzduším v České republice, klima Velkých Karlovic bývá dokonce přirovnáváno k Alpám. Krajina, v níž jsou dodnes samozřejmostí hluboké lesy, horské bystřiny, původní dřevěné chaloupky i ovce na pastvinách, nabízí skvělé podmínky pro turistiku a cyklistiku s dětmi. V Resortu Valachy vás k tomu všemu čeká i komfortní ubytování s bazény a wellness v ceně, skvělá krajová kuchyně a spousta dětských aktivit.

Autor: Resort Valachy

Pro děti je připraveno ubytování zdarma

Resort Valachy, jehož ředitel Tomáš Blabla se čerstvě honosí prestižním oceněním Hoteliér roku 2014, tvoří wellness hotely Lanterna a Horal a turistický hotel Galik v karlovickém údolí Léskové u slovenské hranice. Všechny tři v rámci prázdninových pobytů nabízí ubytování dětí na přistýlce zdarma, ve Spa hotelu Lanterna dokonce až do 15 let.  A to není z bonusů vše. V ceně jsou i termální bazény, vstup do dětského parku Razulák, relaxační masáž, projížďka na segwayi, bowling, degustační večeři v zážitkové restauraci či sleva 50% na vstup do vyhlášeného skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm. Více informací se dočtete zde.

Spousta zábavy na každý den

Resort Valachy je držitelem certifikátu Family Friendly Society. V hotelech nechybí dětské koutky, dětská menu a další služby, z nichž jsou (nejen) mezi dětmi hitem tři slané termální bazény relaxačního centra Wellness Horal vyhřívané až na 36°C. Pravidelně se konají dětské lekce golfu, každý den ráno saunování dětí, k dispozici je malý lanáček, půjčovna segway, tenisový kurt či bowling. Loni v resortu přibyl zábavní park Razulák, kde mají děti spoustu atrakcí: tubing, lanáček, kuličkodráhu, aquazorbing, skákací hrad, obří pískoviště, trampolínu, šlapací auta a koloběžky či indiánskou vesničku, od letoška nově vodní přístav s lodičkami či mini zoo s králíky a morčaty.

Autor: Resort Valachy

Samozřejmostí jsou i animační programy. Než se při nich děti vyřádí, můžete se nechat hýčkat ve wellness centrech. Rozhodně vyzkoušejte populární saunové rituály pořádané zdarma až devětkrát denně nebo thajské, ayurvédské a jiné exotické masáže v provedení rodilých terapeutů. Ve Wellness Horal působí pod jednou střechou maséři šesti národností, což je v Česku vskutku ojedinělé. Nebo si můžete jen tak posedět u grilovaných specialit na terase hotelu Horal s výhledem do údolí.

Vyrazte na výlet s jedinečným průvodcem – sovou kulíškem

Okolní terén nabízí turistické a cyklistické trasy vhodné i pro děti. Oblíbená je zdejší cyklostezka Bečva, po níž se dá díky kvalitnímu povrchu jezdit i na bruslích. Pro malé turisty je připravena turistická trasa Hledej poklad na Galiku, na níž děti plní jednoduché úkoly a v cíli je čeká odměna. Menší děti s rodiči mohou vyrazit na 2,5 km dlouhou Kulíškovu naučnou stezku s hracími prvky, přibližující přírodu Beskyd. Průvodcem stezkou je kulíšek – vzácná chráněná sova žijící ve Velkých Karlovicích.

Novinky pro rok 2015: Fotostezka a traily

A nenechejte si ujít ani letošní novinky. Koncem června bude otevřena unikátní 6 km dlouhá Fotostezka Valachy, která vás provede fotogenickými místy v okolí hotelů Lanterna a Galik. Na 11 zastaveních bude doplněna infotabulemi s praktickými tipy od profesionálů společnosti NIKON, kteří poradí, jak zachytit okolní krajinu či přírodní zajímavosti co nejlépe. Začátkem června budou také ve Velkých Karlovicích otevřeny tři traily pro milovníky cyklistiky, kde si užijete adrenalin i hezké výhledy do krajiny.

Více informací: www.valachy.cz

Související články