Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tipy pro zamilované páry: Dáváte přednost romantickým pobytům, relaxaci, či „milostným“ menu?

6. února 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Chcete pro svou lásku připravit něco výjimečného? Něco, co si oba užijete a na co budete ještě dlouho vzpomínat? Zkuste svou drahou polovičku překvapit vícedenním romantickým pobytem, ale také třeba společnou relaxací a neobvyklou degustací, kde se dozvíte spousty nových věcí. V Resortu Valachy Velké Karlovice si můžete po celý rok vybírat z několika lákavých nabídek!

Etiketa stolování s afrodiziakálním menu

Máte rádi kvalitní gastronomii? Chcete se dozvědět více o správném stolování? Vyzkoušejte Etiketu stolování s degustačním menu ve Spa hotelu Lanterna. Tento večerní program, který si letos získal oblibu u milovníků neobvyklých gurmánských zážitků, zahrnuje vícechodové degustační menu s víny a odlehčené povídání o etiketě stolování a zajímavostech světové kuchyně v podání Alexandra Burdy ze Slezské univerzity v Opavě.

A čím je menu originální? Po celý večer se budou degustovat pokrmy s afrodiziakálními účinky. Dozvíte se, které suroviny v gastronomii povzbuzují touhu, a vybrané pokrmy také ochutnáte – například ústřice, polévku z vlaštovčích hnízd a pokrmy s celerem. Vaše chuťové pohárky potěší i vynikající sorbet z ananasu, broskve a zázvoru. A na závěr romantické večeře dostanete místo obyčejné kávy horkou čokoládu s chilli sirupem. Prostě ideálně sestavené menu pro noc strávenou ve dvou!

Autor: Resort Valachy Velké Karlovice

Toužíte po vzájemné blízkosti? Tak je pro vás romantický pobyt jak dělaný!

Chcete potěšit partnera či partnerku romantickým víkendem ve dvou? Pozvěte je na pobyt do Spa hotelu Lanterna****, který je díky poloze stranou běžného ruchu, nabízí množství relaxačních služeb a svou klidnou atmosférou je ideálním útočištěm pro zamilované. Pobyt Romantické hýčkání, který si můžete objednat na dvě nebo tři noci, zahrnuje mimo jiné snídani a večeři (včetně možnosti snídaně do postele), relaxační masáž, obličejové ošetření a neomezený vstup do hotelového spa i do blízkého wellness. Nároční hosté mohou využít luxusní apartmá Suite Spa s krbem, vířivou vanou a espressem na pokoji. 

Autor: Resort Valachy Velké Karlovice

Potřebujete dobít energii? Dopřejte si relaxaci ve dvou

Oddejte se společně relaxaci ve Wellness Horal! Můžete si užít koupání v termálních bazénech a příjemný odpočinek v saunovém světě. Připraveny jsou i různé masáže, které zpříjemní chvíle ve dvou. Ve Wellness Horal působí maséři šesti národností, a proto můžete zakusit thajské, ajurvédské, bali či turecké terapie v jejich ryzí podobě. No nezní to lákavě? Nenechte si ujít ani návštěvu populárních saunových rituálů, které se konají až devětkrát denně. A nezapomeňte, že při objednávce masáže či obličejového ošetření automaticky získáváte časově neomezený vstup do Wellness Horal a ručníkový i čajový servis.

Autor: Resort Valachy Velké Karlovice

Užijte si romantický víkend ať už v relaxačním či sportovním duchu! Uvidíte, že se po zamilovaném výletě budete cítit jako znovuzrození!