Jaro je v plném proudu a všechny parky a zahrady jsou plné grilujících rodin. Také byste si vy i vaše rodina chtěli dopřát šťavnatý steak jako z grilu? S grilovací pánví se keramickým povrchem to není problém!
Vaření a grilování na keramickém povrchu je velmi zdravé a především chutné. Keramický povrch totiž díky anorganické nepropustné vrstvě uchová maximum chuti a vitamínů. Navíc neobsahuje žádné fluoropolymery, PTFE ani PFOA.
Grilování je na této keramické pánvi hračkou z jednoho prostého důvodu, i když rozpálíte tuto pánev na více než 300°C nevylučuje žádné škodliviny a také ji můžete rozpálit bez použití sebemenší kapky oleje, což je při přípravě kvalitních steaků nezbytné.
Jak připravit správný hovězí steak?
Grilovací pánev rozpalte na více než 300°C a poté na ní nechte maso zatáhnout 2-3 minuty z každé strany. Odhadněte dle tloušťky steaku a vámi zvoleného stupně propečenosti. Pozor! Steak by se neměl otáčet více než jednou. Pokud steak necháte správně zatáhnout, maso nepouští šťávu. Poté ho přikryjte a nechte cca 10 minut dojít, to vám zaručí, že když jej rozříznete, nevyteče z něj šťáva, ale zůstane uvnitř, což navodí jeho šťavnatost.
Podle tohoto návodu už vždy poznáte kvalitně připravený steak a v žádné restauraci si na vás nepřijdou. A pokud nechcete o tento gurmánský zážitek ochudit ani své nejbližší, pořiďte si keramickou grilovací pánev v AKCI nyní jen za 499 Kč z původních 999 Kč.
Pokud přijdete keramickému povrchu na chuť, jistě ho budete chtít vyzkoušet i u jiných druhů nádobí. Doporučujeme tlakové hrnce, kde keramický povrch zajišťuje naprosto bezproblémovou údržbu a zjednodušuje tak práci s ním. Tato kombinace je naprosto geniální, uvidíme sami!
Tlakový hrnec s keramickým povrchem si můžete pořídit za skvělou cenu přímo ZDE!
Více informací a možností nákupu naleznete na www.nadobiaston.cz