Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hitem internetu je hodinový manžel, zkuste i další služby!

26. března 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Hodinového manžela zná každý – šikovný opravář, kterého si najdete na internetu nebo ho doporučí kamarádka, vyřeší spoustu nedodělků v domácnosti. Opravy ledniček a dotahování šroubků ale nejsou to jediné, co Češi shánějí na internetu. V poslední době se trend hledání služeb online stále více rozšiřuje, což ukázal i průzkum portálu Službomat.cz.

„Nakupuj chytře, získej peníze zpět.“

Některé internetové portály včele s Refundo.cz například posílají zákazníkům část peněz zpátky na účet za jejich nákup. Peníze dostanou také za zaregistrování nebo za přihlášení kamaráda. Portál Refundo.cz chce zvýšit návštěvnost jednotlivým eshopům, se kterými spolupracují, a tím si získat zákazníky i pro sebe. Kromě toho nabízí také slevové kupony, díky kterým můžete ušetřit další procenta z nákupu. Registrace je zdarma. Prostřednictvím Refundo.cz můžete ušetřit nákupem na eshopech SportsDirect, Halens nebo Crocs. Pokud nechcete na šetření peněz zapomenout, portál nabízí nainstalovat speciální program určený pro prohlížeče Chrome a Firefox, který vám zvýhodněný nákup vždy připomene.

Hodinový manžel nebo kadeřník za pár minut

Dnes si ale na internetu nemusíte kupovat jen zboží. Katalogové portály jako jsou Firmy.cz nebo Službomat.cz umožňují rychlý a přehledný nákup služeb. Češi nejčastěji hledají maséry, kadeřnické služby nebo hodinového manžela, tedy muže-opraváře všeho druhu. Katalogové portály nabízejí kromě výběru služeb třeba také hodnocení, které pomůže s výběrem toho nejlepšího řemeslníka. Službomat.cz šel nově ještě dál a umožňuje zarezervovat si službu ihned prostřednictvím systému Reservio. Odpadají tak zdlouhavé telefonáty, stačí jen vyplnit online formulář, zvolit den a hodinu, a rezervace je hotová.

Vouchery stále lákají

Výrazně ušetřit slibují také oblíbené vouchery a slevové kupóny.Ty je nejjednodušší hledat přímo na specializovaných portálech typu Slevomat či Slevovykupon.cz. Hlavní výhoda voucherů je ale především v jejich využití. Po zakoupení je totiž nemusíte využít hned. Některými stačí zaplatit do několika dnů, jiné mají platnost týdny. Výhodnou nabídku můžete zaslat kamarádce emailem nebo sdílet s přáteli na facebooku. Omezení často neplatí ani v počtu nákupů. Oblíbenou nabídku si tak můžete koupit do zásoby.

Doprava zdarma až do domu

Hlavní výhodou nakupování online je ušetřit čas strávený v obchodních centrech. Tím více, když si nákup necháte poslat rovnou domů. Toho využívá stále více firem a nabízí zákazníkům dovoz zdarma. Za jeden nákup tak můžete ušetřit i několik desítek korun.Dopravu bez placení pravidelně nabízí například obchod Tchibo, eshopy Mall.cz či Zoot.cz. Dovoz nákupu zdarma často nabízí i TESCO se službou, která vám doveze nákup potravin až před domovní dveře. Nyní nabízí například akci „za dva nákupy, dvakrát doprava zdarma“.

Související články