Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zamilujte se do brusinkové snídaně

22. října 2012 | 11:37
Prezentace klienta |

V dnešní době by už jen málokterá česká žena ráno vyšla z domova bez toho, aby se pořádně nasnídala.

Většina z nás se však každé ráno potýká s nedostatkem času na přípravu snídaně, protože co si budeme povídat, zatím stále dáváme přednost drahocenným minutám spánku navíc, než minutám strávených v kuchyni. Navíc také chceme, aby nám snídaně chutnala, ale kde brát neustále inspiraci? Je to jednoduché, vyzkoušejte nové brusinkové BeBe Dobré ráno mini a uvidíte, že si je zamilujete na první ochutnání.

Ideální snídaně je pro nás ta s jogurtem

Podle nedávného průzkumu značky BeBe Dobré ráno jsme však na ranní nedostatek času vyzrály. Téměř polovina z nás si totiž připravuje snídani s jogurtem, protože je jednak snadná a jednak také nenáročná na přípravu. Navíc se přitom můžeme krásně odreagovat a poté co si nalijeme oblíbený jogurt do misky, jsme schopné z přisypaných ingrediencí (cereálie, oříšky, müsli,...) vykouzlit nejrůznější veledíla. Snídaně nakombinované s jogurtem navíc přinášejí mnoho dalších pozitiv. Jogurt představuje cenný zdroj bílkovin, živých bakterií, vápníku a řady vitaminů skupiny B. Pokud k němu tedy přimícháte potřebnou dávku celozrnných cereálií a nezapomenete se ještě zakousnout do ovoce a vše zapijete třeba neslazeným čajem, vyváženou a rychlou snídani máte v mžiku na stole.

BeBe mini s brusinkami si zamilujete na první dobrou

Tyto nové cereální sušenky s brusinkovou příchutí se skvěle hodí právě k tomu, abyste si je nasypala do oblíbeného jogurtu. Obsahují 45,5 % celozrnných cereálií, mají vysoký obsah vlákniny, vitaminů E a B1 a také v nich najdete minerály, jako jsou hořčík, železo a niacin. Navíc BeBe Dobré ráno Mini s brusinkami vám jako součást vyvážené snídaně dodají sacharidy, které jsou pravidelně a postupně uvolňovány a vstřebávány po dobu 4h. Nemusíte se tedy bát, že by vám během celého dopoledne chyběla energie. Tak na nic nečekejte a vstávejte s chutí!

Novinku najdete v regálu snídaňových cereálií. Více informací se dozvíte na www.HnutiZaDobrouSnidani.cz.