Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Biostyl nabídne farmáře i chůzi po žhavém uhlí

Veletrh Biostyl není jen o ekologicky pěstované zelenině
7. dubna 2011 | 09:30

Mimořádně pestrý program si připravil pro letošek již šestý ročník tradičního veletrhu zaměřeného na zdravou výživu a životní styl – BIOSTYL 2011. Od 8. do 10. Se můžete těšit například na venkovní farmářské tržiště, bio vaření, bio módní přehlídku nebo na ekologické spotřebiče, informace jak uspořit energie nebo jak ekologicky bydlet.

V Průmyslovém paláci na Výstavišti v pražských Holešovicích se nadcházející víkend představí několik stovek vystavovatelů zaměřených na zdravý a plnohodnotný život. Na více než 14 pódiích se mohou návštěvníci těšit na příliv čerstvé jarní energie v podobě přednášek, ukázek mnoha tradičních a zároveň progresivních produktů, které bude možné rovněž zakoupit. Nebude chybět ani bohatý doprovodný program pro celou rodinu či speciální sekce pro muže ale i ženy s možností osobního setkání s významnými osobnostmi ze světa byznysu, kultury nebo politiky.

Ti, kteří v sobě najdou odvahu experimentovat se budou v rámci veletrhu také projít po rozžhaveném uhlí. Rituál chůze po uhlí rozžhaveném na 500°C se v posledních létech stal i v Evropě vcelku běžnou součástí psychologických tréninků vedoucích k posílení sebevědomí i odhalení netušených možností v samotných účastnících. Kromě nebývalého zážitku budou navíc oceněni zápisem do České knihy rekordů. Pořadatelé totiž v Křižíkově pavilonu uspořádají hromadný přechod po uhlících pro 500 až 2000 lidí!



Autor: bak