Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Zumbathon® Night@day vol.3

Fotografie
29. října 2010 | 21:00

V neděli 31.10 se v Praze uskuteční sportovně taneční maraton v duchu Zumby, největšího hitu současného fitness světa, Zumbathon® Night@day vol.3. Výtěžek z této akce bude věnován charitativním účelům a součástí již třetího ročníku Zumbathonu bude i večerní party pro všechny milovníky latino hudby.

Již tuto neděli se bude od 10.00 v pražské sportovní hale v Čakovicích konat  již třetí ročník oblíbeného Zumbathonu, tanečního fitness maratonu, který potrvá 3 hodiny za účasti známých instruktorů, jako jsou například: Michal Winter, Martin Hybš nebo Petra Červeňáková.

Pro milovníky latino hudby však den rozhodně maratónem končit nebude. Organizátoři akce nelenili a na večer od 19.00 téhož dne přichystali i stylovou afterparty v klubu Retro, kde vystoupí latino kapela Mezcla. Tento večer však slibuje nejen pobavení, ale i dobrý pocit  z toho se zúčastnit. Celý výtěžek z akce bude totiž věnován Hřensku, které bylo letos postiženo ničivou povodní, na podporu turistické atrakce Tichá a Edmundova soutěska.

Pokud tedy milujete hudbu, tanec a ještě rádi podpoříte dobrou věc, určitě si přijďte zacvičit. Více informací a podrobný popis akce naleznete na www.zumbaonline.cz.

Autor: NBr