Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

To musíte vidět! Nejžhavější filmové sexuální scény roku 2013

  • The Counselor
    12. července 2014 | 06:00

    Jsou kořením každého filmu. Smyslné scény s obrovským sexuálním nábojem. Vybrali jsme pro vás deset těch nejlepších z loňských premiér. Některé z nich jsou nepředvídatelné, některé jsou vtipné, a některé jsou jen vyloženě sexy. Popadněte popcorn a pojďte na to!

  • Život Adéle (Blue Is the Warmest Color)

    Život Adele
    Autor: reprofoto INT
    Lesbický sex byl k dráždění mužských návštěvníků kina využíván po celá desetiletí, ale jen málo filmů s ním zacházelo tak dovedně. Film Život Adéle režiséra Abdellatifa Kechiche, který byl natočen na základě francouzského komiksu, zachycuje vztah dvou mladých lesbiček, které dospívají, zamilovávají se a rozcházejí. Film získal hlavní cenu Zlatou palmu na festivalu v Cannes, kde šokoval filmové kritiky svým detailním vykreslením sexuálních scén a zároveň uchvátil výjimečným příběhem dvou žen, které hledají cestu k sobě samým i k okolnímu světu.
  • Konzultant (The Counselor)

    The Counselor
    Autor: reprofoto INT
    Tenhle film Ridleyho Scotta (Vetřelec, Gladiátor, Prometheus) s hvězdným obsazením vzbuzoval velká očekávání. Jde vlastně o příběh chtivosti, moci, ztráty pudu sebezáchovy i absence pokory. Milostná scéna v prologu, zahalená do postelové bílé, je až potměšile klidná (byť i ona má své vnitřní – erotické - drama), aby tvůrci vzápětí rozjeli ďábelskou hru na život a na smrt. Všechny McCarthyho figury o něco hrají, pro každou z nich je hra ale jinak vysoká. Stejně jako míra bezohlednosti. A zvrácenosti. Jen srovnání dvou ženských hrdinek stojí za to: zatímco advokátově přítelkyni stačí k neřesti běžný orální sex, Reinera jeho drsná partnerka zaskočí tím, že doslova nectně „ošuká" jeho luxusní auto…
  • Don Jon

    Don Jon
    Autor: reprofoto INT
    Jon Martello (Joseph Gordon-Levit) má v životě jen pár věcí, na kterých mu záleží... byt, auto, rodinu, kostel, ženský a porno. Jeho kámoši mu dokonce říkají Don Jon - prostě si domů z baru přitáhne jakoukoli chce. Nic se ale podle něj nevyrovná osamocenému sledování porna. Nespokojený se svým dosavadním životem se vydává za poznáním lepšího sexu, ale k jeho překvapení se místo toho poučí daleko více o životě a lásce ze vztahů se dvěma velice odlišnými ženami.
  • Sweetwatter

    Sweetwatter
    Autor: reprofoto INT
    Osudy fanatického náboženského vůdce, šerifa a bývalé prostitutky se začínají proplétat do krvavého trojúhelníku na drsných pláních Nového Mexika... Těšit se můžete na hvězdu January Jones, která se v přestřelce na konci svlékne do naha.
  • Afternoon Delight

    Afternoon Delight
    Autor: reprofoto INT
    Rachel (Kathryn Hahn), žena v domácnosti, žije se svým úspěšným manželem a dítětem v překrásném moderním domě v bohaté čtvrti. Jakákoliv žena by byla s tímto životem spokojena, ona však nikoliv. Její frustrace pramení především z nedostatečného sexuálního života a z ukončení kariéry kvůli výchově dítěte. Jednoho dne, ve snaze okořenit si svůj nudný život, navštíví s kamarádkami „gentlemanský" klub, kde se seznámí s teprve devatenáctiletou striptérkou (Juno Temple). V Rachel se cosi zlomí a rozhodne se mladou dívku zachránit. Zaměstná ji tedy jako chůvu a v ten okamžik začíná její život nabírat úplně jiný směr...
  • The Look of Love

    The Look of Love
    Autor: reprofoto INT
  • Trans (Trance)

    Trans (Trance)
    Autor: reprofoto INT
  • The Lifeguard

    The Lifeguard
    Autor: reprofoto INT
  • The Canyons

    The Canyons
    Autor: reprofoto INT
  • Spring Breakers

    Spring Breakers
    Autor: reprofoto INT

Diskuse ke článku
.