Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Podivné boty princezny Caroline: I monarchie má smysl pro humor

Monacká princezna Caroline ví, jak upoutat pozornost
19. září 2013 | 13:08

Ne všichni členové královských rodin vyznávají klasickou eleganci jako britská vévodkyně Kate. Jsou i tací, kteří se nebojí trochu šokovat. A přesně taková je monacká princezna Caroline, která si na oficiální společenskou příležitost obula tyto podivné boty s nalakovanými nehty.

Sestra knížete Alberta II. se zúčastnila dobročinné večeře na podporu monackého Národního muzea a k této příležitosti zvolila formální jednoduché černé šaty, luxusní náušnice ve tvaru mořských korálů a velice neformální a netradiční obuv.

Monacká princezna Caroline
Autor: Profimedia.cz
Princeznin módní vtípek

Boty, které vypadají, jako noha plastové figuríny z prodejny konfekce, nejsou jen tak nějakým kouskem, pocházejí z kolekce jaro/léto 2013 módní značky Céline. Princezna Caroline se díky nim dostala do středu zájmu nejen přítomných hostů, ale i světových médií, která její módní vtípek nenechal chladnými.

Monacká princezna Caroline
Autor: Profimedia.cz
Dokonalá pedikúra

Hravé boty působí pohodlně a navíc se princezna nemusela starat o to, jestli má dokonalou pedikúru, mají ji totiž její boty s červeně nalakovanými nehty.

Vhodné nebo nevhodné

Ať byla princeznina volba obuvi pro tuto příležitost vhodná nebo ne, díky tomuto vtípku je alespoň jasné, že i zkostnatělá monarchie má sem tam smysl pro humor.