Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ježíšek letos naděluje rychlostí 5G

11. prosince 2020 | 14:00
Prezentace klienta |

Druhá adventní neděle je za námi a Vánoce se nezadržitelně blíží. Pokud máte doma manžela nebo ratolest, které by pod stromečkem potěšil zbrusu nový telefon se spoustou funkcí, máme pro vás zajímavý tip. Překvapí svou cenovkou a připraví vás na budoucnost.

Kdo by neměl rád vánoční atmosféru s cukrovím, vonícím stromkem a čerstvě rozbaleným balicím papírem? I letos budou jedněmi z těch nejvíce vysněných dárků chytré mobilní telefony.

Pokud chcete právě takový dárek věnovat svému blízkému, měla byste vedle finančních možností také vědět, jaké funkce budoucí šťastlivec nejvíce ocení. Náš tip, předvánoční novinka realme 7 5G, je určena hlavně pro milovníky technologických novinek a různých „vychytávek“.

Telefon totiž, jak je poznat už z názvu, nabízí podporu technologie 5G. Tyto takzvané sítě páté generace, díky kterým bude možné třeba stahovat filmy za několik vteřin nebo odstranit z domu zastaralou Wi-Fi, jsou zatím dostupné hlavně v Asii. I naši operátoři však po těchto moderních sítích začínají pošilhávat a přichází doba, kdy extra rychlý internet budeme povinně využívat všichni.

Realme 7i je určen hlavně pro teenagery
Autor: Realme

Váš manžel určitě ví, o čem je řeč. Proč jej tedy na blízkou budoucnost nepřipravit už nyní s realme 7 5G? Levnější kousek, který by tuto technologii uměl, u nás neseženete. Přijde vás zhruba na 7 500 korun, ostatní telefony s 5G se dají sehnat s podstatně vyšší cenovkou.

Jedním z hlavních požadavků při výběru chytrého telefonu je výdrž baterie. Rekordmanem je realme 7i, další telefon, který přichází před Vánoci. Ten se chlubí obří baterií o takové kapacitě, která stačí třeba na 43 hodin dlouhý telefonát, poslech 1200 písniček nebo sledování 18 filmů za sebou!

Realme 7i se pyšní obří baterií
Autor: Realme

Dny, kdy jste během hovoru s kamarádkou nebo na cestách hledala nabíječku, jsou pryč. A pokud šťáva přece jenom dojde, funkce rychlého dobíjení zvládne třetinu baterie za necelou půlhodinu. Společnost realme s tímto modelem cílí hlavně na mladou generaci a milovníky mobilních her. Proto je realme 7i ve svých útrobách připraven právě na ty největší herní výzvy. Tak co se svým potomkem uspořádat přes Vánoce turnaj v online tenisu nebo akční střílečce?

Realme 7 5G je nejlevnější telefon s podporouo sítě páté generace
Autor: Realme

Očekávaná novinka realme 7i bude v Česku oficiálně představena 10. prosince. Pokud se vám nechce do tlačenice ve znovu otevřených obchodech a radši trávíte drahocenný sváteční čas se svými blízkými, radíme využít nabídky některého z českých internetových obchodů. Smartphony realme 7 5G, realme 7i i další kousky od této značky zde najdete v různých akcích s předvánoční slevou.

Video se připravuje ...