Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Tomáš Klus se stal šéfredaktorem! Končí s herectvím i hudbou?

Video se připravuje ...
Tomáš Klus šéfredaktorem Maminky: Tohle si přečtete v červencovém čísle
VIDEO: Maminka/Karel Dlabač
20. června 2019 | 06:00
Možná jste to o něm netušili, ale Tomáš Klus se kdysi chtěl stát novinářem. Nebojte se, s kariérou zpěváka rozhodně nekončí, ale s nadšením sobě vlastním přijal nabídku časopisu Maminka a stal se šéfredaktorem jejího speciálního červencového čísla, které právě vychází. A pozor, je opravdovou biblí pro tatínky!

Najdete v něm zkušenosti s otcovstvím, rady pro táty (a nejen), rozhovory a spoustu dalšího čtení. "Tatínkovské číslo je plné zajímavých témat a tvořila ho stínová redakce, která pro to byla opravdu zapálená," říká šéfredaktorka Alice Rossi.

A proč si místo sebe zvolila právě Tomáše Kluse? "Je to pro mě vzorový táta i celebrita. Obdivuju jeho lidskost a jeho statečnost, když přestal hrát na akcích placených Agrofertem," vysvětlila Alice. Holky z redakce předaly svá křesla stínové tatínkovské redakci – Marku Hilšerovi, Jirkovi Hilgartovi a Vladu Knížovi. Jak jejich spolupráce vypadala? I to se dozvíte na stránkách tatínkovské Maminky.

"Když mě Maminka oslovila, jestli bych s ní a z ní na jedno číslo neudělal Tatínka, přišlo mi to rovnou jako dobrý nápad. Nejen proto, že jsem kdysi toužil po světě žurnalistiky a vyzkoušet si redakční chod, byla nabídka z říše dětských snů, ale především proto, že svět potřebuje tatínky. Teď už vím, že to není sranda, ale taky, že jsou maminky s Maminkou v nejlepších rukách, protože redakce, kterou jsem měl možnost „vést“, si vede skvěle a já moc děkuji za příležitost, vhled a poznání," řekl dočasný šéfredaktor.

Proto neváhejte s koupí – tohle číslo s Tomášem Klusem na titulce určitě chcete mít doma.

Tatínkovské vydání Maminky nebo předplatné s dárkem kupujete na www.ikiosek.cz/maminka

Tomáš Klus se stal šéfredaktorem časopisu Maminka. Jak si vedl na poradě? 

Video se připravuje ...
Tomáš Klus se stal šéfredaktorem časopisu Maminka. Jak si vedl na první poradě? • VIDEO: Maminka/Karel Dlabač

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...