Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Záhada kolem rodící Zuzany (†28): Co se dělo krátce před její krvavou smrtí?

Zuzana a Marek
7. srpna 2017 | 18:28

Nejen Slovenskem otřásla děsivá zpráva o smrti zdravé rodičky Zuzany (†28), která si sotva stihla pochovat svého novorozeného chlapce a krátce nato zemřela. Objevily se nové okolnosti případu!

Zuzana a její o dva roky starší manžel Marek se těšili na příchod jejich prvního potomka. Slovenka rodila v prešovské nemocnici. Odtamtud se už ale domů nevrátila. Krátce po porodu se totiž stalo něco naprosto šokujícího – vykrvácela.

Přitom v průběhu těhotenství neměla nastávající maminka žádné zdravotní problémy, které by nasvědčovaly tomu, že by mohlo dojít k takové tragédii. Žena chodila pravidelně k lékaři na prohlídky a vše vypadalo naprosto učebnicově.

Ještě před odvozem na sál napsala manželovi, že se porodu nebojí. Na další zprávy ale už neodpověděla a on se poté dozvěděl, že se mu narodil syn a zemřela žena. Kde se ale přesně stala chyba, se údajně zatím neví. Na povrch však vyplulo, co se odehrálo krátce před Zuzaninou smrtí.

Podle informací deníku Čas.sk měla nastávající maminka drobné problémy při porodu, a tak dítěti pomohli na svět vakuovým přístrojem. Nejdříve se podle záznamu z porodnice zdálo, že je vše v pořádku, pak je tam náhle zpráva o tom, že Zuzana silně krvácí. V nemocnici se údajně mluví o tom, že asi hodinu a půl po porodu mladou matku odvezli na ARO. Tam prý rozhodli o okamžité operaci kvůli poškození dělohy. Po ní se Zuzana ocitla znovu na ARO, kde o půl třetí v noci zemřela.

Kdo a zda vůbec někdo bude za smrt mladé prvorodičky potrestán, zatím není jasné. Vyloučeno není ani trestní stíhání…

Autor: red
Video se připravuje ...