Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Odhaleno: Kdo je tajemná kráska z hitu Despacito? Tahle dívka není jen tak někdo!

7. srpna 2017 | 17:50

Krásná Zuleyka Rivera se účastnila natáčení dnes již legendárního videoklipu písně Despacito. Co je tahle kráska zač?

Najde se jen málokdo, jenž by neznal song roku s názvem Despacito. Píseň do té doby nijak zvlášť známého Luise Fonsiho a Daddy Yankeeho vyvolala celosvětové šílenství. Téměř všem se skladba líbí, skoro každý ji zná a jen málo lidí ještě nezhlédlo videoklip na YouTube. Ten totiž v létě 2017 překonal neskutečné tři miliardy zhlédnutí, což znamená, že se tak stal historicky nejsledovanějším videem na YouTube.

Takže ani není divu, že každý, kdo se v tomto videoklipu objevil, se stal známým. Tedy alespoň jeho tvář. Mezi tyto šťastlivce patří i krásná Miss Universe z roku 2006 Zuleyka Rivera, která má už především díky písni na Instagramu přes 900 tisíc sledovatelů! A kde se vlastně tato kráska vzala?

Kromě modelingu pracovala atraktivní Zuleyka Rivera také jako televizní moderátorka. Uspěla též ve světě módy, když vytvořila vlastní kolekci plavek. V hitu Despacito se objevila díky tomu, že se pokouší prorazit také jako herečka. Ve videoklipu, jak asi víte, je Zuleyka Rivera tou kráskou, kolem níž se na parketu motá právě Luis Fonsiho!

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...