Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Naprosto šílené: Žena si šla zaplavat do bazénu. Po chvíli museli všichni ven a bazén kvůli ní vypustili!

6. srpna 2017 | 21:40

Muslimka Fadila si chtěla užít báječnou dovolenou se svou rodinou. Vybrali si jih Francie, kde zvolili letovisko nedaleko Marseille. Vše klapalo dle plánu až do chvíle, dokud se nerozhodli zaplavat si v tamním bazénu.

Po chvíli, co Fadila vstoupila do bazénu, totiž přiběhl jeden ze zaměstnanců s tím, že všichni musí z vody ven. Zpočátku nechápali, co se děje, ovšem jakmile jim to tamní pracovník vysvětlil, byli zděšeni. Jak napsal britský Daily Mail, majiteli vadilo to, že Fadila na sobě měla plavky pro muslimské ženy zvané burkini.

Fadile, respektive jejímu manželovi, bylo majitelem sděleno, že burkini považuje za velmi nehygienické. Nejenže žena již nesmí do bazénu ani vkročit, ale dokonce rodině vyměřil pokutu za vypuštění bazému kvůli znečištění, a to ve výši 490 eur, tedy bezmála 13 tisíc korun, kterou měla za způsobenou škodu zaplatit. Účet manželé uhradit odmítli.

Fadila pro Daily Mail uvedla, že byla velmi zklamaná a zraněná tím, že někdo dokáže být tak pokrytecký a šílený jen kvůli burkinám, které jsou naprosto hygienickým druhem plaveckého úboru.

Autor: red
Video se připravuje ...