Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Petr Vojnar půl roku od narození syna: Chodím přespávat ke kamarádovi na gauč!

5. srpna 2017 | 12:26

Moderátor Petr Vojnar (41) byl zřejmě zkrocen. S příchodem syna Sebastiana, jehož mu porodila jeho o patnáct let mladší přítelkyně Andrea, u nich nastal přísný režim, na který si proslulý pařmen zatím teprve zvyká.

Petr Vojnar zalitoval toho, že dřív měl pocit, jak toho má moc a nevyspí se kvůli akcím a práci. Už prý ani nepamatuje, kdy se pořádně vyspali, co je synek na světě. Ostatně jako každé zdravé mimino má malý Sebastian neustále hlad a budí se tak několikrát za noc.

Naštěstí prý u Vojnarů hádky z nevyspalosti nehrozí. Moderátor se občas chodí vyspat na gauč ke kamarádovi, aby nabral sil do práce, byl svěží a mohl co nejvíce pomáhat přítelkyni Andreje. To je trik na rodinnou pohodu! Co říkáte?

Petr se snaží být zodpovědným tatínkem a oporou své přítelkyni. Těší se, až Sebít trochu povyroste a budou spolu blbnout. Co se týče dalšího potomka a případné svatby se moderátor zatím nijak konkrétně nevyjadřuje. Jak ale přiznal, party s kolegy a kamarády mu trochu chybí, ale nyní je pro něj prioritou, aby se měl dobře jejich vymodlený potomek.

Autor: red
Video se připravuje ...