Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Úspěšný seriál Ulice slavil: V jednom dubnovém díle dokonce padaly rekordy!

Ulice TV Nova.
2. června 2017 | 14:53

Ulice patří k nejoblíbenějším seriálům TV Nova. Ani po letech, co svou znělkou přivolává své příznivce k televizním obrazovkám, jeho sledovanost neklesá. Právě naopak…

Jeden z mimořádně úspěšných dílů se vysílal poslední dubnové pondělí 2017. V něm diváci mohli mj. sledovat, jak slavila Tereza a Matěj Jordánovi narozeniny, Hedviku zabranou do příprav svatby či stále se prohlubující trhliny ve vztahu mezi Digi a Hermanem. A právě tenhle díl měl rekordní sledovanost.

Tento díl Ulice trhal rekordy letošního roku, když od začátku 2017 zaznamenal rekordní podíl na sledovanosti ve všech cílových skupinách: 15 až 54, 15+ i 4+. V již zmíněné pondělí, tedy 24. dubna, odvysílala TV Nova už 3 236. díl Ulice, a že tento oblíbený seriál neztrácí na své popularitě, dokládají zejména čísla sledovanosti.

Na Ulici se v tento pro tvůrce jistě slavný den dívalo 42,4 % diváků (v CS 15 až 54) u televizních obrazovek, největší zastoupení pak měly ženy ve věku 45 až 54 let, jejichž podíl na sledovanosti dosáhl přes 51 %. V cílové skupině 15+ měla Ulice téměř 40% podíl na sledovanosti a v širší cílové skupině 4+ dosáhla na 38% share. Ulice se tak stala nejsledovanějším nezpravodajským pořadem dne!

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...