Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bude svatba? Amber Heard se po rozvodu s Johnnym Deppem dala dohromady se slavným miliardářem!

1. června 2017 | 22:32

Hvězdný herecký pár Amber Heard a Johnny Depp se rozvedl v lednu, a to atraktivní kráska již dávno nesmutnila. Měla totiž už nového nápadníka. A stejně jako její ex, to není žádný žebrák. Právě naopak…

Na Instagramu atraktivní herečka Amber Heard (31) potvrdila vztah s miliardářem Elonem Muskem (45), jehož majetek se odhaduje na 367 miliard korun. Pár byl několikrát viděn v Londýně a Miami. Jejich vztah údajně trvá od loňského léta, kdy se spolu začali objevovat na veřejnosti. Otec herečky Amber Heard David pro Daily Mail dokonce řekl, že by se Elon Musk rád usadil a s jeho dcerou založil rodinu.

Amber Heard si po rozvodu s Johnnym Deppem (53) vysloužila pověst zlatokopky, jíž se bude zřejmě jen těžko zbavovat, když si nabrnkla jednoho z nejbohatších mužů světa. Z rozvodu s pirátem z Karibiku si odnesla sedm milionů dolarů, což je v přepočtu zhruba 177,4 milionu korun.

Před rozvodem se herečka nechala slyšet, jak ji manžel psychicky a fyzicky týral. Dokonce ukázala modřiny na obličeji, které jí měl způsobit právě on. Samotný rozvod byl klidnější, než se očekávalo. Oba se spolu dohodli. Na muže, jak je vidět, Amber Heard nezanevřela. Fotky se sympatickým boháčem, jsou toho důkazem. Snad bude mít zakladatel Tesly Musk dostatek rozumu, že pokud se odhodlá k sňatku s Heard, neučiní tak bez předmanželské smlouvy.

Autor: red
Video se připravuje ...