Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Foto: Dříve byla v Ordinaci, dnes by mohla hrát Drákulu. Sandra Nováková překvapila vzhledem!

1. června 2017 | 14:19

Návštěva kadeřníka, a zvlášť tehdy, pokud míníte změnit sestřih, někdy nemá kýžený výsledek. Stane se, že účes nepadne. Důkazem může být i herečka Sandra Nováková. Jak se Gábina z Ordinace změnila?

Herečka Sandra Nováková (35) měla vždy tmavší vlasy, které jí moc sekly. Nedávno ale zvolila sestřih, kdy jí vlasy lemují obličej a čelo má zakryté ofinkou, což podtrhlo její bledou pleť. Podívejte se na fotografii, na níž je se svým synem, novou ofinou a ještě se sytě červeně nalíčenými rty, které ještě více zvýrazňují její světlou tvář. Jak se vám líbí? Nepřipomíná porcelánovou panenku?

A snímek porovnejte s dalšími, na nichž má různé varianty svého letitého sestřihu. Ať jako Gábina v Ordinaci v růžové zahradě 2, tak na civilních snímcích či těch z různých společenských akcí vypadala vždy báječně – na některých dokonce jako princezna!

Kromě role Gábiny v již zmíněné Ordinaci, kterou se snad nejvíce vryla do paměti televizních diváků, se absolventka pražské konzervatoře Sandra Nováková předvedla také jako sexy jezinka Thea v seriálu Neviditelní. Teď by si mohla klidně zahrát upírku. Stačil by jen vhodný outfit…

Autor: red
Video se připravuje ...