Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Luxus všude, kam se člověk podívá! Jak vypadá párty, kde se točí velké peníze?

31. května 2017 | 18:00

Luxus všude, kam se podíváte. Takhle to většinou vypadá na párty, kde se sejde spousta celebrit. Co se na takových akcích podává?

Nádherné róby a drahé šperky zdobící krásné ženy, to je jedna ze samozřejmostí luxusních párty. Ostaně podobně jako stoly prohýbající se těmi největšími lahůdkami, na něž se sbíhají sliny hned od vchodu do obvykle přepychových interiérů, ve kterých se takovéto akce zpravidla konají.

A co teprve, když se na párty předvádějí nablýskané vozy závratných cen. Tak pak někdy mívají smůlu i atraktivní krásky předvádějící své vnady. Spousta celebrit, tady především mužského pohlaví, nedokáže nedat přednost silným motorům v neotřelých designech!

Co se na takových párty podává? Jaké frčí drinky? Na uvítanou Proseco a do druhé ruky třeba netradiční spojení: sojový chips s mořskou řasou. To je pro začátek velmi zajímavá chuťovka

O to, aby skleničky hostů nezůstaly dlouho prázdné, se zpravidla starají příjemná a milá děvčata. Jedním z nápojů, který nyní „letí“, to byste možná nečekali, je nealkoholický aperitiv Crodino.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...