Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Video: Děti se neustále hádaly. Naštvaná matka vymyslela skvělý a inspirativní trest!

Jak potrestat hádavé děti!
25. května 2017 | 08:54

Sourozenecké hádky bývají v některých rodinách na denním pořádku. Ne každý z rodičů má na to nervy a podobně jako maminka z videa vymýšlejí nejrůznější tresty. Ale tohle je skutečně originální…

Zákazy televize, počítače, mobilních telefonů, domácí vězení… Takovéhle tresty pro neposlušné či hádavé potomky jsou v mnoha domácnostech běžnou praxí. Podívejte se, co si na svého osmiletého syna a desetiletou dceru vymyslela Alexis Tillman. A ještě se u toho náramně pobavila!

Tato maminka už nemohla vydržet, jak se mezi sebou její ratolesti neustále hádají. Během jednoho z jejich svárů zasáhla, a to skutečně dost netradičně. A jak? Zakoupila extra velké tričko s nápisem I love you, a když se děti praly, navlékla do něj obě dvě najednou. Sourozenci tak museli stát těsně u sebe a celkem v klidu, protože se nemohli pořádně hýbat.

Mazaná Alexis Tillman se ještě navíc rozhodla této situace využít a na své potomky si vymyslela ještě jeden pěkný kousek. Děti se musely chytit za ruce, které měly provlečené velkými rukávy trika, a společně tancovat! Není to skvělý nápad?

VIDEO NAJDETE ZDE. STAČÍ KLIKNOUT>>

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...