Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rozvodová válka: Jíří Paroubek přiznal, že potřebuje ženu! Co Petře vzkázal?

25. května 2017 | 07:58

Boj o dceru a asi i o peníze! To je zřejmě každodenní realita Jiřího Paroubka. Kdy dceru naposledy viděl? A jak to má s bývalou ženou Zuzanou? 

Trochu unavený, o pár kilo lehčí. Tak Prásk! nedávno přivítal Jiří Paroubek. „Cítím, že dochází mezi námi k odcizení, vidím dceru příležitostně – jednou za 14 dní, ve dvou dnech. Je to sváteční, neprožívám s ní věci, které jsou běžné – škola, její zájmy. Dřív, nebo později se odcizíme. A nebudu mít vliv na výchovu dcery...,“ řekl smutně.

Předávání dcery probíhá za dozoru minimálně čtyř bodyguardů a komunikace s manželkou Petrou funguje většinou jen přes SMS. Život se mu během pár týdnů úplně změnil. Nadále usiluje o střídavou péči o dceru, což by pro Petru podle jeho slov znamenalo, že bude muset začít pracovat, tedy vydělávat peníze, které prozatím chce po něm.

Jiří Paroubek se svěřil, že oporou mu je rodina, a to včetně jeho bývalé manželky Zuzany, kterou opustil právě kvůli Petře. Jak pro Prásk! ale také uvedl, pokud se vztahy s manželkou nedají opět do pořádku, bude si muset zařídit svůj osobní život. „Jsem člověk, který je v plné kondici a k tomu potřebuji také ženu,“ prohlásil s tím, že vždy byl zvyklý se starat o rodinu a na tom se po odchodu Petry nic nezměnilo.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...