Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děsivá předpověď: Jasnovidec tvrdil, že ví, kdy začne třetí světová válka! Datum vás možná zaskočí…

24. května 2017 | 15:36

Jasnovidec Horacio Villegas přišel s dost děsivou předpovědí. Podle něj letos vypukne třetí světová válka!

Horacio Villegas, který se považuje za božího prostředníka, přišel s dost mrazivou předpovědí. Jasnovidec tvrdí, že třetí světová válka vypukne při stém výročí zjevení Panny Marie ve Fátimě, které připadá na letošní rok. Dle jeho vidin mělo být klíčovým datem 13. května tohoto roku. Horacio k tomu datu dospěl dle svých bádání a studií.

Ve válce by podle něj měl figurovat americký prezident Donald Trump, Rusko, Čína i Severní Korea. První konflikty by měly nastat v Sýrii a Severní Koreji. Oba tyto konflikty jsou již nyní aktuální a každý den se objevují ve zprávách, a tak to může znít alespoň trošku věrohodně. Villegas je svými zastánci uznáván díky tomu, že údajně předpověděl zvolení Trumpa. Útok USA v Sýrii podle něj vtáhne Rusko, Severní Koreu a Čínu do smrtícího globálního konfliktu.

Počátek třetí světové války a užití chemických zbraní v Sýrii již před Villegasem předpověděla Baba Vanga (†85). Příznivci nevidomé bulharské vědmy stále tvrdí, že její další proroctví se naplňují. A pokud mají pravdu, tak nás nečeká nic pěkného...

Bulharská vědma Vanga si díky svým věštbám, které podle obdivovatelů mají až 85procentní úspěšnost, vysloužila přezdívku „Nostradamus Evropy“. Předpověděla prý teroristické útoky z 11. září 2001 i ničivou tsunami v roce 2004, která si v Indickém oceánu vyžádala na 280 tisíc obětí. A to Baba Vanga zemřela již v roce 1996.

Autor: red
Diskuse ke článku
.
Související články
Video se připravuje ...