Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Muž, kterému Noid přebral přítelkyni: Tahali mě za nos, Noid prosil, ať nekontaktuji média!

24. května 2017 | 10:56

Není to tak dávno, kdy muzikant Václav Noid Bárta tvrdil, že poté, co mu manželka Gábina Dvořáková nasadila parohy, nemá na ženy ani pomyšlení. Posléze ale vyšlo najevo, že sbalil sexy houslistku! Což jejího partnera pochopitelně rozzuřilo a prozradil Blesku, jak ho Noid s nyní už expřítelkyní tahali za nos.

Houslistka Andrea Jiskrová (31) vztah s rockerem Václavem Noidem Bártou (36) před svým přítelem Martinem Salavcem tajila. Ten se svěřil Blesku, že na to přišel při opravě počítače! Školácká chyba stačila k tomu, aby se nevěra provalila. „Poprosila mě, abych jí opravil počítač, kde na mě vyskočila milostná komunikace s Noidem. Sice jsem měl nějaké podezření, ale stále dokola mi tvrdila, že on není její typ a vůbec se jí nelíbí,“ popsal Blesku Martin Salavec, jak na nevěru přišel.

Noid mu prý dokonce volal a zjišťoval, jestli si to celé může nechat pro sebe. „Hlavně abych nemluvil s médii, to byla jeho jediná starost! Sám by měl přitom vědět, jaké to je, když mu ženu odvede jiný chlap. A stejně to udělal,“ postěžoval si Martin Salavec na svého soka v lásce.

„Andreu znám, to nebudu zapírat,“ přiznal zpěvák Blesku. „Oslovil jsem ji na sociální síti, když jsem viděl video, kde hraje v kostele. Napsal jsem jí, že hledám houslistku, jako je ona, kvůli pohádce, do které dělám hudbu,“ popsal Noid.

Než si ale půvabná brunetka začala s rockerem, zapomněla se rozejít s partnerem Martinem. „Mluvil jsem s ním. Andrejka mi říkala, že spolu nejsou od začátku roku. Je hodně žárlivý a hodně zuří,“ komentoval Noid chování expřítele houslistky.

„Andrejce už jsem nabídnul pomoc, že jí pomůžu sehnat nějaký byt. Aby se stěhovala ke mně, není moc vhodné,“ řekl Blesku zpěvák. Na otázku, zda mezi nimi vzniká nový vztah, neustále odpovídal nepřímo. „Budeme spolu trávit teď hodně času ve studiu. Je to krásná žena. Víc k tomu říkat nechci,“ vykrucoval se Noid.

Zajímavé je, že houslistka jako by z oka vypadla Noidově stále ještě právoplatné manželce Gábině Dvořákové (28). Obě jsou tmavé typy, černovlásky a mají hnědé oči. „To, že má Vašek přítelkyni, mě vůbec nepřekvapuje. Přeji mu, aby byl šťastný. To je nejdůležitější,“ vzkázala mu prostřednictvím Blesku Dvořáková, která pro změnu od ledna randí se svým plastickým chirurgem Patrikem Paulisem (46).

Autor: red
Video se připravuje ...