Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tajná veselka: Míša Nosková je vdanou paní! Neuvěříte, koho si vzala!

23. května 2017 | 19:17

Vztahy zpěvačky Míši Noskové jsou jako na houpačce. Koho si vzala kráska, která před měsíci oznámila rozchod? Budete zírat, kdo je její vyvolený!

Před časem se zpěvačka Michaela Nosková (34), kterou proslavila soutěž Superstar, objevovala na veřejnosti po boku přítele Ondřeje Bábory (27). O několik měsíců později ale vyplulo na povrch, že je sympatická zpěvačka opět sama, tedy pouze s dcerou.

Podle informací, které přinesl Blesk.cz, se Míša s Ondřejem Báborou nikdy nerozešla. Naopak ji měl mladší přítel požádat už loni v září o ruku a zpěvačka řekla ano! Silikonová kráska deníku k celé věci řekla, jak to celé bylo: „Celý náš předchozí vztah byl pod drobnohledem a já věděla, že z toho období před svatbou nechci mít reality show. Že jestli si Ondřeje vezmu, tak z lásky, a ne proto, že budeme pod nátlakem každý den čelit otázkám, kdy už to bude.“

Obřad proběhl na exotické Sri Lance a byla to pohádková romantika! Míša zavtipkovala, že svatba na exotickém místě má tu výhodu, že už novomanželé nemusí podniknout žádnou svatební cestu. Jsou už totiž dávno na ní! Nyní už je ale tajnůstkářský pár zase zpátky, protože Míša má pracovní povinnosti v muzikálu.

Autor: red
Video se připravuje ...